1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - VROLIJKSTE BLOEMETJE VAN DE WERELD

VROLIJKSTE BLOEMETJE VAN DE WERELD

Met een roos zeg je dat je van iemand houdt, met een gerbera… Ja, wat zeg je eigenlijk met een gerbera? Deze bloem staat voor openhartigheid, en zorgt al snel voor een lach op iemands gezicht.

LG Flowers is een familiebedrijf dat al drie generaties lang het vrolijkste bloemetje van de wereld teelt: de gerbera. In de kas is het een kleurrijke boel die eigenlijk het beste te vergelijken is met bloeiende tulpenvelden. Logisch, want met 84 verschillende soorten en 75 miljoen stelen die jaarlijks de deur uitgaan is LG Flowers een echte bloemenfabriek.

Het bedrijf handelt vanuit de overtuiging dat bloemen bijdragen aan een geluksmoment tijdens de dag: ze zorgen voor een glimlach op je gezicht. En om zich ervan te verzekeren dat iedereen die glimlach krijgt en houdt, is LG Flowers door de gehele gerberaketen heen actief.

Van onderzoek tot ‘volwassen kas’

Zo wordt er veel energie gestoken in onderzoeken bij de consument (omdat het daar allemaal begint). Worden deze inzichten vervolgens gebruikt in de veredeling (dus voor de geboorte van nieuwe gerberasoorten). En worden gerbera’s in nieuwe kleuren en nieuwe vormen (of een combinatie van deze twee) getest voordat zij de ‘volwassen kas’ in mogen.

Bloemen zijn gezond

Eén in een vaasje of een vaas vol, in gave boeketten of in trendy bloemenconcepten… LG FLowers is ervan overtuigd dat bloemen – en gerbera’s in het bijzonder – het spreekwoordelijke ‘puntje op de i’ zijn in elk interieur. Geef het bedrijf eens ongelijk. Door de grote keuze in soorten en kleuren is er altijd wel een gerbera die past bij jouw smaak, in jouw huis. Je wilt toch niet zónder het vrolijkste bloemetje van de wereld?

Kijk voor meer informatie op www.lgflowers.nl

Ook interessant?