Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - volop inspiratie in HET ARIADNE AT HOME HUIS 

volop inspiratie in HET ARIADNE AT HOME HUIS 

Ariadne at Home is al jaren hét woonmagazine voor wie houdt van wonen met een landelijke touch, een creatieve twist en een persoonlijke invulling. En heb je eerder de vt wonen&design beurs bezocht, dan weet je dat het Ariadne at Home huis daar een van de belangrijke pijlers is. Met het huis verrast het magazine haar lezers, en andere beursbezoekers, elk jaar opnieuw. Het is een bron van inspiratie.

Alsof de lavendelvelden voor de deur liggen

Ook voor de komende beurs heeft het magazine iets bijzonders bedacht. Een landelijk Ariadne at Home bloemenhuis, met veel lichte en natuurlijke materialen. Verweerd hout, manden vol droogbloemen, natuurlijk ook verse bloemen, en een knusse woonhoek waarin je je zo zou willen nestelen. Het is een prachtig ingericht atelier met woonruimte waarvan het hart van elke bloemenfan sneller gaat kloppen. Alsof de lavendelvelden zo voor de deur liggen, dat gevoel krijg je ervan.

Alles klopt tot in de kleinste hoekjes, dankzij de Ariadne at Home-stylisten en diverse partners uit de woon-en decoratiewereld. Het begint met de warme basis. Op de muren komt krijtverf van het bekende verfmerk Annie Sloan, in tinten die mooi passen bij de bloemen in huis. Daarnaast: een nog geheim gehouden keuze uit de Rebel Walls-collectie van Van Sand, vertegenwoordiger van enkele internationale behangmerken. Spannend!

Exclusieve look

Om uniek uit de hoek te komen, klopte Ariadne at Home aan bij ‘t Achterhuis Historische Bouwmaterialen, die –zoals de naam al zegt – gespecialiseerd is in antieke en verouderde bouwmaterialen. Zij leveren authentieke ramen en deuren en enkele meubels voor het bloemenhuis.

De Marokkaanse tegels van Household Hardware, verkoper van vrijwel uitsluitend met de hand gemaakte producten voor in huis, sluiten hier met hun landelijke look perfect bij aan. Voor een stoer tegenwicht zorgt de verlichting van Direct lampen. Uit hun uitgebreide collectie koos Ariadne at Home lampen met een industriële look. Die maken het woonplaatje compleet.

Het Ariadne at Home huis op de vt wonen&design beurs. Ook dit jaar weer boordevol ideeën.

Kijk voor meer informatie op www.ariadneathome.nl

Ook interessant?