///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - vloerkleden in alle soorten en maten

vloerkleden in alle soorten en maten

Van retro, moderne, design en tijdloze vloerkleden tot vloerkleden die hoogpolig zijn of een opvallende structuur hebben. Een vloerkleed zorgt voor meer sfeer en warmte en voelt bovendien comfortabel. In de woonkamer, slaapkamer en misschien zelfs in de hal of keuken.

Onlinewinkel Vloerkledenwinkel.nl heeft vloerkleden met toepasbare dessins tegen gewone prijzen. En ook nog eens van heel veel merken, zoals Esprit, Louis de Poortere, Morris & Co, Bonaparte, Nani Marquina en Woolstudio. Grote kans dus dat je hier precies vindt wat je zoekt.

Zichtservice
Om zeker te zijn van je keuze kun je gebruik maken van de speciale zichtservice. Dit houdt in dat je maximaal drie kleden bij jou thuis kunt laten komen. Dan kun je in je eigen interieur bekijken of het kleed dat je online hebt uitgezocht ook daadwerkelijk de juiste keuze is. Hoe fijn is dat?

Zit er toch geen kleed voor je bij? Dan heb je nog een optie. Een kleed op maat behoort namelijk ook tot de mogelijkheden. Al je wensen worden vertaald in een uniek voorstel. Hoe fijn is dat? Kom langs op de stand van vloerkledenwinkel.nl tijdens de vt wonen&design beurs

Ook interessant?