1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - VERRASSENDE WOONACCESSOIRES

VERRASSENDE WOONACCESSOIRES

 

Je volgt de huidige woontrends, maar geeft daar wel graag een eigen draai aan.  Met veelzijdige en verassende woonaccessoires en kleinmeubels laat ook het jonge Nederlandse merk By-Boo zich niet makkelijk in een hokje stoppen. Vintage, retro, modern, industrieel, Scandinavisch… De collectie staat voor een breed scala aan woonstijlen en wisselt voortdurend.

Van kussens tot krukjes
Wat kun je bij By-Boo zeker verwachten? Om te beginnen: kussens, plaids en vloerkleden. Stuk voor stuk bijzonder en ideaal om op een eenvoudig manier warmte en comfort in huis te halen. Daarnaast: eetkamerstoelen, fauteuils, poefen en krukjes. Apart, basic en strak. Perfect voor dat ene hoekje in je woonkamer dat net dat beetje extra nodig heeft.

Een hot item zijn de diverse bijzettafels, waarvan de meeste zijn gemaakt van een combinatie van hout en metaal. Mix de verschillende soorten (ronde, rechte, vierkante, hoge en lage) en afmetingen met elkaar en je krijgt een nonchalant geheel dat helemaal trendy is, maar wel volgens jouw idee!

En waar je verder aan kunt denken: lampen, wanddecoratie, kastjes, boek- en kledingrekken en eettafels. Items met een stoere uitstraling. Soms net de finishing touch van je interieur.

Diverse materialen
De gehele collectie is karakteristiek, robuust en smaakvol uitgevoerd met een combinatie van materialen, zoals hout en metaal, maar onder andere ook leer en stof. By-Boo is constant op zoek naar juist díe merken die zorgen voor een onderscheidende trend op het gebied van woondecoratie. Het zijn meer dan verrassende woonaccessoires. Het zijn eyecatchers waar je blij van wordt!

Kijk voor meer informatie op www.by-boo.com

 

 

 

Ook interessant?