vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - VERNIEUWENDE DESIGNMEUBELS

VERNIEUWENDE DESIGNMEUBELS

Onder de naam Studio H&K begonnen de broers Okke en Xander Albers vier jaar geleden met het ontwerpen en produceren van vernieuwende designmeubels. Inmiddels hebben ze een uitgebreide collectie eettafels, salontafels, stoelen, fauteuils, eettafelbanken en modulaire wandkasten. De rode draad door alle collecties: tijdloos minimalisme en eenvoud. De terugkerende solide elementen: staal, warm eikenhout en allerlei mooie stofferingen, zoals die van Kvadrat.

Betaalbaar en op maat

Design is onnodig duur, vinden de broers. Hun missie is daarom de best mogelijke kwaliteit bieden en design bereikbaar maken voor iedereen. Om de kwaliteit te optimaliseren, werken ze voortdurend samen met hun leveranciers en zoeken ze naar de beste prijzen op de markt.

Meubels zijn een onderdeel van een groter geheel. Ook hier zijn Okke en Xander zich maar al te goed van bewust. En omdat geen interieur hetzelfde is en de wensen van de klanten daarmee grenzeloos zijn, bieden ze talloze mogelijkheden qua maat, afwerking en stoffering om hun meubels te personaliseren.

Handig: de tafel-configurator

Voor een tafel op maat presenteren ze met trots de tafel-configurator. Een handige online tool waarmee je zelf bepaalt hoe jouw ideale Studio H&K-tafel eruit moet zien. De vorm, maat, kleur en randafwerking van het tafelblad, de vorm en kleur van de poten… Onderaan verschijnt meteen de prijs voor de gekozen uitvoering. Dan nog één druk op de bestelknop… en Studio H&K gaat voor je aan de slag.

Op de vt wonen&design beurs kun je de primeur van Studio H&K bewonderen: de Giuseppe Modular Sofa Een minimalistische en tegelijkertijd knusse designzitbank, volledig modulair en uiteraard met de voor Studio H&K zo kenmerkende twee-eenheid staal en eikenhout. Kom er lekker op zitten, en probeer meteen de andere vernieuwende designmeubels uit.

Kijk voor meer informatie op www.studio-henk.nl

Ook interessant?