vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Verlichting - Verlichting van pure materialen

Verlichting van pure materialen

Ben je op zoek naar een échte eyecatcher in huis? Kijk dan eens naar de producten van Hommage Department.

De ontwerpen van Hommage Department zijn geïnspireerd op kunst, architectuur en industrieel ontwerp. De bijzondere lampen hebben hun kwalitatieve uitstraling te danken aan hun pure materialen en slanke vormen, vooral in combinatie met de klassieke Edison-lampen.

Handgemaakt

De handgemaakte producten zijn prachtig om afzonderlijk op te hangen maar het bedrijf biedt ook veel mogelijkheden voor speelse combinaties.

Hommage Department loves porselein

“Wij zijn gek op porselein. We brengen pigmenten aan op het porselein wanneer het nog vloeibaar is, wat de kleuren een pure, intens matte uitstraling geeft. Geglazuurde kleuren zijn daarentegen sterk en glanzend. Het is dit contrast dat we in onze ontwerpen gebruiken. Het resultaat is een veelzijdige collectie, variërend van rijkelijk versierde producten tot een minimalistisch design.”

Nieuwe toepassingen

Naast de uitgebreide collectie lampen vind je dit jaar bij Hommage Department op de vt wonen&design beurs ook veel nieuwe toepassingen om de lampen leuk op te hangen in huis. Zoals in dit voorbeeld is te zien, via de muur naar het plafond middels een guide en move. Of bij het wandlampje flowers in combinatie met de tripod.

verlichting

In de nieuwe collectie lampen gaat het bedrijf bovendien nog een stapje verder met beton. Kom dat dus zeker even bekijken op de beurs. De experts van Hommage Department denken graag met je mee over verlichting in huis en het fijne is, je kunt de lampen in bijna alle gevallen meteen op maat meenemen naar huis!

Boek je toegangskaarten voor de vt wonen&design beurs snel!

Ook interessant?