vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - verfpalet met acht bijzondere tinten roze

verfpalet met acht bijzondere tinten roze

Hou je van roze, dan hou je ongetwijfeld ook van Pink. Pink is de nieuwe collectie verfkleuren van Little Greene, de fabrikant van bijzondere verven en behang. De acht tinten roze zijn met elkaar verwant, maar stralen elk iets anders uit. Van vrouwelijkheid en gevoeligheid tot kracht en verleiding.

Niet meer weg te denken
Roze is een kleur met een lange geschiedenis. Tijdens de Renaissance werd roze gebruik in schilderijen, om de menselijke huid weer te geven. Later, in de achttiende eeuw, kwam de kleur ook terug in kleding, porselein en architectuur. In de negentiende eeuw was roze ‘uit’, maar sindsdien is de tint niet meer weg te denken uit onze wereld. Neem ook Pink. En bijvoorbeeld ook Pink Ribbon: deze borstkankerorganisatie gebruikt roze als kleur in het logo.

Met Pink toont Little Greene meteen haar steun aan Pink Ribbon. De hele maand oktober, de Borstkankermaand, wordt een deel van de verkopen Van Pink aan Pink Ribbon gedoneerd. De borstkankerstichting financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langer termijneffecten van borstkanker. Met als doel: de juiste behandeling, optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt.

Je vindt de stand van Little Greene op de vt wonen & designbeurs.

Ook interessant?