1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Vandyck introduceert luxe boxspringbedden

Vandyck introduceert luxe boxspringbedden

In een boxspringbed slaap je luxe en comfortabel. Vandyck, het beroemde Nederlandse bed- en badmodemerk, lanceert zijn eerste collectie boxspringbedden. Kwalitatief hoogwaardige en innovatieve bedden die volledig met de hand zijn gemaakt.

De collectie bestaat uit drie series, oplopend in comfort en prijs. Elke serie bevat een klassieke en een moderne variant. Hierdoor kun je dus kiezen uit zes verschillende bedmodellen.

De bedden uit de Basic-serie bestaan uit twee lagen en hebben een wat steviger matras. De bedden uit de Premium-serie zijn opgebouwd uit drie lagen en slapen nóg comfortabeler. En dan zijn er ook nog de bedden uit de Superior-serie: het meest luxe van het luxe, met speciale pocketveren die zorgen voor een zachte en bijna drukloze lichaamsondersteuning.

Alle bedmodellen hebben afneembare én wasbare hoezen gemaakt van luxe aanvoelende stoffen. Bovendien zijn ze allemaal verkrijgbaar in acht basistinten: espresso, army, sand, dark grey, graphite, black, denim en white. Neutrale kleuren waardoor de bedden in elke slaapkamer passen. Zie je het al voor je, zo’n luxe en comfortabel boxspringbed van VanDyck bij jou in de slaapkamer?

Ook interessant?