vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Tuin & Terras - Tuinplezier in zomer én winter

Tuinplezier in zomer én winter

Een romantische avond voor twee, een fijn barbecuefeest met familie of een avond bijkletsen met vriendinnen. Bij de mooie barbecue haarden van Girse Design krijg je quality-time kado!

Als het vuur een aangename warmte uitstraalt en de geur van gegrilde gerechten je tegemoet komen, dan weet je het zeker. Het is tijd voor een korte vakantie in je achtertuin!

Kleine vakantie in je achtertuin

De barbecue haarden van dit bedrijf kun je gerust lifestyleproducten van het hoogste niveau noemen. Hun luxe en exclusieve producten geven jouw buitenleven echt iets extra’s. Het bedrijf ontwikkelt buitenhaarden, maar ook meubilair, tuinaccessoires, tapinstalllaties, buitenkeuken en houtgestookte pizza-ovens. 

Om je alvast een idee te geven, dit is zo’n haard. Mooi he, zoals ‘ie staat te shinen in deze tuin:

Tuinplezier in zomer en winter

De haarden zijn stuk voor stuk met de hand vervaardigd van roestvrijstaal en hebben een heel stijlvol ontwerp. Dit is kwaliteit waar je een leven lang van geniet. De haarden geven sfeervolle warmte voor terras en overkapping.

Je kunt er op verschillende manieren op bereiden, zoals bakken, grillen en wokken. Ze zijn ongevoelig voor weersinvloeden, verrijdbaar en dubbelwandig. Heerlijk: de haarden hebben een warmtestraling van meerdere meters. Dus zomer of winter: jouw terras en tuin worden zo resorts voor kleine vakanties in je dagelijks leven. Met een haard van Girse Design zit je altijd goed.

Meer over de luxe designhaarden, voor tuin, terras en overkapping, vind je op girsedesign.nl Of kom naar de vt wonen&design beurs. Daar vind je het bedrijf en hun haarden in de mooie showtuin. Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?