Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Slaapkamer - Toffe actie van IXXI: win jouw droomslaapkamer!

Toffe actie van IXXI: win jouw droomslaapkamer!

Wist jij dat je gemiddeld één derde van je leven slaapt? Die tijd kun je dus maar beter in de allermooiste stijl doorbrengen. Van kleurrijke kunst, grafische patronen tot minimalistisch design: creëer jouw droomwereld met de nieuwe collectie van IXXI en slaap gegarandeerd in stijl!

Slapen: het is hèt ingrediënt voor een gezond en gelukkig leven. Met de nieuwe collectie van IXXI maak je jouw slaapkamer klaar voor het najaar.

Nieuw najaarscollectie

Hoe geweldig: deze maand lanceert het bedrijf meer dan tachtig nieuwe exemplaren in samenwerking met verschillende nationale- en internationale musea, designers en illustratoren. Daar zitten een aantal nieuwe namen bij, maar ook een aantal uitbreidingen van bestaande collecties. De nieuwe najaarscollectie is vanaf 30 september aanstaande verkrijgbaar vanaf 39,95 euro. Hieronder alvast een voorproefje!

Simple, but significant

De mooie, minimalistische one-line illustraties – gemaakt door de Australische zussen Sefton & Segedin – zijn een lust voor elke designaanbidder. ‘We wilden dat iedereen toegang heeft tot origineel, maar betaalbaar design.’ Zo’n twaalf designs worden gelanceerd in de collectie IXXI x Sefton & Segedin.

Stijlvol in elk interieur

Dromerige scènes met vogels, bloemen en kleurrijke stillevens. Het Victoria & Albert Museum is uitgegroeid tot een van ’s werelds toonaangevende musea voor kunst en design. De werken uit de huidige collectie IXXI x Victoria & Albert Museum zijn ontzettend populair, daarom zijn er negen prachtige prints aan toegevoegd.

Een stukje Zweden in huis

Ingela P Arrhenius is een Zweedse illustrator, bekend om haar retrostijl en liefde voor typografie en kleur. In de collectie IXXI x Ingela P Arrhenius vind je de mooiste, geïllustreerde dieren om je baby-, kinder- of speelkamer van nog meer kleur te voorzien.

Natuur aan de muur

Het Naturalis museum in Leiden biedt kennis, data en een indrukwekkende collectie om al het leven op aarde in kaart te brengen. In de nieuwe collectie IXXI x Naturalis ontdek je de wondere wereld van de natuur. Ga op ontdekkingsreis en ervaar de schoonheid van planet earth aan de muur.

ixxi

Muurfeestje

De creaties van Creative Lab Amsterdam staan bekend om hun opvallende kleuren, botanische patronen en te gekke illustraties waar je naar kunt blijven kijken. Dit najaar worden er maar liefst negen nieuwe designs én een dubbelzijdige special aan de collectie IXXI x Creative Lab toegevoegd.

ixxi

Minimalisme van Mareike

Geïnspireerd door de natuur en Scandinavische invloeden speelt Mareike Böhmer – grafisch designer uit Duitsland – graag met texturen, kleuren en vormen. Met haar minimalistische ontwerpen probeert ze een wereld te creëren waarin grenzen tussen fotografie en grafische vormgeving vervagen. Aan de huidige collectie IXXI x Mareike Böhmer worden maar liefst twintig enkel- en dubbelzijdige designs toevoegt: ieder in een eigen kleurenpalet voor het najaar.

ixxi

Doe mee en win jouw droomslaapkamer!

Dit najaar slaat IXXI de handen ineen met Auping, Ogreen & Snurk voor een superleuke winactie. Wil jij een slaapkamer om bij weg te dromen? Doe mee en maak van 30 september tot en met 29 oktober kans op jouw droomwereld ter waarde van 5900 euro via ixxiyourworld.com/acties

Betaalbaar Dutch Design

Wat in 2010 begon als een Nederlandse innovatie van vierkante kaarten en koppelstukjes, is inmiddels uitgegroeid tot een creatief merk met een actieve community van echte fans, in Nederland èn daarbuiten. Met inspirerende partners als internationale musea, ontwerpers en fotobureau’s biedt het bedrijf wereldwijd betaalbaar Dutch Design. Het materiaal van de kaarten? Synaps, synthetisch papier geproduceerd door Agfa (kreukvast, vochtwerend en UV-bestendig).

IXXI heeft dit jaar geen stand op de beurs maar heeft wel prachtige designs verzorgd in de business lounge op de beurs. Helaas is die plek niet toegankelijk voor publiek. Kijk dus snel eens op de website van IXXI en doe mee aan hun toffe actie.

Ook interessant?