///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - TEXTIELPRINTS VAN HOLLANDSE MEESTERS

TEXTIELPRINTS VAN HOLLANDSE MEESTERS

Een schilderij bij jou thuis van Rembrandt, Vermeer, Frans Hals of een andere (oude) meester. Dat zou pas bijzonder zijn. Met Muurmeesters kan het. Want Muurmeesters zijn textielprints van Hollandse meesters die je heel simpel kunt bestellen.

De collectie Muurmeesters is groot, maar de vier categorieën – klassiek , landschappen, portretten en stillevens – maken het kiezen makkelijker. Keuze gemaakt? Dan hoef je alleen nog de maat te bepalen, wat jouw doek nog unieker maakt. Misschien hangt er straks wel een wandgrote Muurmeester aan jouw muur. Een prachtig statement, ook als de ruimte klein is.

Meerdere doeken, één frame

De stof waarop de textielprints van Hollandse Meesters wordt gedrukt, is van zeer hoge kwaliteit. Daardoor komen de Muurmeesters tot leven, krijgen ze ‘body’ en behouden ze hun oorspronkelijke kracht en schoonheid. Bovendien kunnen ze tegen een stootje en zijn ze eenvoudig schoon te maken. Dat maakt ze ook geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

De doeken worden simpel vastgeklikt in een stevig en luxe aluminium frame; een modern jasje waarin ze volledig tot hun recht komen. Leuke bijkomstigheid is dat je met zo’n frame ook heel eenvoudig van Muurmeester kunt wisselen. Zo kun je meerdere textielprints bestellen en de energie en uitstraling van je ruimte, wanneer je maar wilt, volledig veranderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een warm doek tijdens de herfst en winter en een lichter, vrolijker print als de dagen weer gaan lengen?

100 procent Hollands

Een Muurmeester is een 100 procent Hollands product. De schilderijen zijn gemaakt door de (oude) Hollandse meesters en worden gedrukt op Hollands textiel. Ook de frames worden geleverd door een Hollandse designer. Al met al is het je ongetwijfeld duidelijk: een Muurmeester is meer dan een mooi doek aan de muur!

Kijk voor meer informatie op www.muurmeesters.nl

 

Ook interessant?