1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - tegels: mooi voor vloer en wand

tegels: mooi voor vloer en wand

Tegels op de vloer en op de wand; in de landen rond de Middellandse Zee is het zeer gebruikelijk. Een tegelvloer of tegelwand zorgt dan ook al snel voor een zonnige, mediterrane sfeer in huis. Dat klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk – voor in de zomer of voor in je vakantiehuis. Maar tegels in de winter? Zijn ze daar wel warm en knus genoeg voor? Nou en of! Bekijk de verrassend veelzijdige tegelcollecties op de beurs maar eens. Je bent zo om!

Met tegels creëer je zonder moeite een heerlijk, warm winterhuis! Als dat je verbaast, heb je waarschijnlijk even niet opgelet. De tegel heeft de afgelopen jaren namelijk een geweldige evolutie doorgemaakt.

Hout en beton
Je hebt tegenwoordig tegels in houtlook en betonlook, met een klassiek of modern tintje, sober en kleurrijk, strak en speels. Je kunt er dus alle kanten mee uit en er iedere ruimte in huis een bijzondere uitstraling mee geven.

Veelzijdig
Hoe ongelofelijk veelzijdig tegels zijn, laat de vtwonen tegelcollectie zien. De populaire tegelseries uit deze uitgebreide collectie zijn op de beurs niet alleen in de stand van vtwonen tegels by Douglas & Jones te bewonderen, maar ook in de verschillende inspiratiekamers van vt wonen én het spectaculaire vtwonen huis.

Nieuwe klassieker
Je zult ongetwijfeld gecharmeerd raken door ‘Hormigon’, een karaktervolle serie met betonlook, die al een nieuwe klassieker wordt genoemd. Op de vloer oogt hij stoer met een vintage tintje. Je kunt voor de uni tegels gaan, maar het is ook een leuke creatieve uitdaging om met de vijf ton-sur-tondessins mooie, speelse combinaties te maken.

Wil je het nog warmer hebben, vraag dan naar de serie ‘Marwood’. Deze biedt natuurgetrouwe houttegels in plankformaat. Hun uitstraling is net zo levendig en warm als echt hout, maar ze bieden alle voordelen van tegels. Ze zijn dus makkelijk schoon te houden en nagenoeg onverslijtbaar.

Topgeheim
Terwijl wij dit schrijven, wordt er in het diepste geheim gewerkt aan een noviteit, die straks op de beurs zal worden onthuld. Alles wat we er nu over kunnen zeggen is dat die écht vernieuwend en vooral spraakmakend zal zijn. Een volgende sprong in de tegelevolutie dus.

Ook interessant?