1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Swiss Sense: een en al slaapkamer inspiratie

Swiss Sense: een en al slaapkamer inspiratie

Heerlijk slapen en ontspannen wakker worden in een prettige omgeving. Dat wil iedereen. Bij Swiss Sense kijken ze met jou naar een persoonlijk en uniek slaapsysteem dat aan de hand van jouw wensen wordt samengesteld.

Nieuw topmatras
In een prominente inspiratiestand op de vt wonen & designbeurs vind je de nieuwste boxsprings, ledikanten, bedbodems en matrassen. Het nieuwe, comfortabele topmatras Aeromax heeft een kern van 1500 pocketveren en biedt daarmee een goede drukverdeling en maximale ondersteuning. Alle varianten (Comfort, Nature, Superior en Exclusive) hebben daarnaast een hoogwaardige afdeklaag die zorgt voor een maximale ventilatie.

Interior Junkie
Om wakker te worden in een prettige omgeving is een deel van de stand volledig ingericht met de laatste trends en musthaves op het gebied van wonen en lifestyle. En dat door niemand minder dan Interior Junkie (Elisah Jacobs).
Zij is de grootste interieur- en lifestyleblogger van Nederland. Met haar ervaring, passie voor interieur en trendsettend vermogen biedt zij je nog veel meer slaapkamerinspiratie. Wil je haar persoonlijk ontmoeten? Dat kan tijdens een exclusieve Meet & Greet in de stand op woensdag 28 september!

Ook interessant?