Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Supercomfy: zitten in een ergonomische zitzak

Supercomfy: zitten in een ergonomische zitzak

Wij zien het wel zitten. Om aan het einde van een lange dag in zo’n heerlijke zitzak van Terapy te ploffen. Want dit is niet zomaar een zitzak. We hebben het hier over optimaal ontspannen in een ergonomische houding.

‘Droom weg op een wolk van marshmallows’

Je hebt van die momenten dat je even lekker neer wilt ploffen. Jammer dat de bank dan net even te hard is en je rug niet de juiste ondersteuning krijgt als je onderuit zakt. Bij Terapy geloven ze dat iedereen een moment van opladen verdient, net als je telefoon en tablet. Hun zitzakken zijn daarom een plek om te relaxen. Om je gedachten te laten varen, en je fantasie de vrije loop te laten. ‘Met onze producten willen we iedereen het gevoel geven even weg te mogen dromen op een wolk van marshmallows,’ aldus oprichter Iron Jordan. ‘Om daarna met een opgeladen gevoel verder te kunnen gaan.’ Klinkt goed, toch?

Laat maar lekker zitten

Een goede zithouding is heel belangrijk. Al hun producten zijn daarom ergonomisch en vormen zich volledig naar je lichaam, met dank aan de vulling van EPS-korrels. Omdat deze korrels weinig lucht bevatten, blijft het volume behouden. De kwaliteitsvulling en de stretchhoes ondersteunen samen je wervelkolom optimaal. De zakken worden daarom onder andere vaak gebruikt door mensen met een handicap. Ook voor kinderen, die bijvoorbeeld veel gamen, zijn ze het ideale zitmaatje, omdat hun rug wordt ondersteund en versoepeld. De hoezen zijn van rekbaar katoen en voelen heerlijk zacht aan. En alle materialen hebben een OEKO-tex certificaat.

Super comfy deze zitzak

En niet onbelangrijk: de zitzakken mogen er zijn. Wat dacht je van ‘Elly’, het paradepaardje van de zitzakken-familie. Waan je in een zachte oase en voel je zo vrij als een vlinder. Het unieke van deze zitzak is dat je hem in een druppelvorm kan plaatsen. Of ben je meer fan voor ‘Baloo’? Voor extreme lounging in je eentje, met z’n tweeën of het hele gezin. Zit voor iedereen als gegoten! Kijk op terapy.nl voor alle modellen en kleuren of bekijk alvast het onderstaande filmpje.

Doe ons er zo eentje!

Kom je naar  de vt wonen&design beurs? Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?