1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Woonaccessoires met een verhaal

Woonaccessoires met een verhaal

Souvenirs van verre reizen, erfstukken met een emotionele waarde, foto’s van geliefden, een zelfgemaakt kastje, tekeningen van de kinderen… Wereldwijd creëren mensen een thuis met spullen die hun dierbaar zijn. Spullen met een verhaal. Jij ook?
Mogelijk aanvullend op wat je al hebt, zijn de woonaccessoires van Studio RUF. Luxe plaids, kussens en bedspreien die door de beste en meest getalenteerde Marokkaanse wevers in Marrakech op traditionele wijze worden gemaakt. Hierdoor is elk item uniek.

Woonaccessoires met een verhaal
Veel meubels en accessoires worden tegenwoordig machinaal geproduceerd. Daardoor, vindt Studio RUF, is traditioneel vakmanschap en de kwaliteit die hiermee hand in hand gaat, schaars geworden en missen die meubels en accessoires een persoonlijke touch. Om die reden maakt Studio RUF woonaccessoires die een verhaal vertellen en daardoor iets eigens toevoegen aan je interieur.

De plaids, kussens en bedspreien zijn het resultaat van de combinatie van Nederlands ontwerp en traditioneel Marokkaans vakmanschap. Alles is uitgevoerd in de mooiste stoffen in naturel tinten: wit, grijs, bruin, zwart en goudkleurig. Sommige hebben een prachtig, rustig dessin. Doordat ze met de hand worden gemaakt, is geen item hetzelfde. Ideaal voor een persoonlijk ingericht huis.

Ook interessant?