vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Stijlvol opbergen, organiseren en opladen

Stijlvol opbergen, organiseren en opladen

Ken je het merk Manu al? Zij maken mooie producten voor jouw (digitale) leven.

Onze zintuigen worden voortdurend geprikkeld door geluid, licht en andere input bij ons thuis, op het werk en wanneer we op pad zijn. Manu omarmt technologie en streeft ernaar dit naadloos te combineren met het dagelijkse leven, de ervaring die je als gebruiker met jouw mobiele apparaten hebt te versterken. Bovendien siert het ieder interieur door het prachtige en stijlvolle ontwerp.

“Met trots presenteren we onze nieuwe producten; Kangaroo en Deck. Het is onze missie om de bruikbaarheid van ieder mobiel apparaat te maximaliseren. Met onze Kangaroo en Deck serie bieden we consumenten een speciale en veilige plek voor hun essentiële alledaagse apparaten, terwijl deze tegelijkertijd opgeladen worden en altijd binnen handbereik zijn. Stijlvol opbergen, organiseren en opladen”, vertelt Hendrik Nagel, Creative Director bij Manu.

Manu Kangaroo Serie

Kangaroo is het ideale opberg-, organisatie- en oplaadstation ineen. Precies op de plek waar je hem het meeste nodig hebt.

Manu’s ontwerpers haalden hun inspiratie uit vintage tijdschriftrekken, die ze aanpasten zodat er een groot aantal verschillende smart-apparaten in passen. Hij komt in twee versies, de Kangaroo Couch en Kangaroo Stand, zodat je vanaf nu ideaal kan opladen en organiseren rond de zithoek.

Dankzij de kabelgeleiders kun je gemakkelijk bij jouw oplaadkabels en de Kangaroo bevat eveneens handige vakken voor je laptop, tablets, smartphone en afstandsbediening. De Kangaroo serie bevat zelfs een handig vak voor je favoriete tijdschriften.


Manu Deck

Houd je smartphone en persoonlijke eigendommen, zoals je sleutels en portemonnee, geordend. De Manu Deck biedt een prachtige plek voor een smartphone en kan meerdere USB-apparaten opladen. De Deck en Lumi Deck zijn een lust voor het oog en passen in het meest stijlvolle interieur. Beide zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, met een oog voor de kleinste details. Je kunt een draadloze laadoptie toevoegen om de beleving compleet te maken. Lumi Deck’s Lamp geeft een warme en aangename gloed, wat het ideaal maakt voor op je nachtkastje.

Meer informatie vind je op www.manu.nl

 

 

Ook interessant?