1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Stijlstatement met binnendeuren

Stijlstatement met binnendeuren

Richt je een ruimte in, dan gaat het om het totaal. Om de combinatie van de juiste kleuren en materialen. Maar het gekke is: de binnendeuren worden daarbij vaak vergeten. En dat terwijl je ook daarmee echt een stijlstatement kunt maken.

Het Nederlandse deurenmerk Svedex maakt al ruim 60 jaar vernieuwende collecties afgelakte stijldeuren. Modern, klassiek, design… Voor ieder interieur is er wel een passende deur die je woonstijl kan accentueren en versterken. Bovendien zijn er heel veel combinaties mogelijk met glas-, lijn- of paneeldeuren.

Oude eruit, nieuwe erin
Met de stijldeuren maak je je huis in tien minuten mooier: oude deuren eruit, nieuwe deuren ophangen. Dit kan omdat de deuren kant en klaar worden geleverd. Met een slot en eventueel glas, plús een slijt- en krasvaste superlak die ervoor zorgt dat de deuren langdurig bestand zijn tegen krassen, vlekken en zonlicht. Overigens kun je qua lak kiezen uit drie tinten: wit, extra wit en warm wit. Al met al vind je bij Svedex dus altijd wel binnendeuren die passen in jouw interieur!

Ook interessant?