vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Stijl Studio’s: dit zijn de woontrends van nu

Stijl Studio’s: dit zijn de woontrends van nu

Eijerkamp viert de liefde voor wonen, slapen & design in het Eijerkamp Stijlhuis tijdens de vt wonen&design beurs. In het gloednieuwe inspirerende huis van maar liefst bijna vijf meter hoog toont het bedrijf vier vtwonen Stijl Studio’s met de nieuwste woontrends, kleuren en materialen van dit najaar. Interieuradviseurs staan er klaar voor persoonlijk interieuradvies.

Bezoek de Stijl Studio’s

Ontdek er onder andere de verschillende woonstijlen Basic, Bohemian, Klassiek en Industrieel. Behalve de nieuwste trends, kleuren en materialen vind je hier creatieve woonoplossingen om je huis optimaal in te richten: van innovatieve televisie-oplossing tot thuiswerkplek en stijlvolle kinderhoek. Allemaal ontwikkeld in samenwerking met vtwonen, de Stijl Studio’s zijn bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

O, en wie het Stijlhuis trouwens een bezoekje brengt, en zijn of haar favoriete vtwonen Stijl Studio kiest, maak er kans op een fijne prijs: je eigen vtwonen Stijl Studio ter waarde van 7500 euro!

Breng je woonwensen tot leven

Marloes Peters, creative director bij de Eijerkamp Retail Groep: ‘In het Eijerkamp Stijlhuis dompelen we je onder in verschillende woonbelevingen. In ons Advies Atelier helpen we je vervolgens om van jouw huis een fijn thuis te maken en brengen we je woonwensen tot leven. Van indelingsplan tot de juiste meubels, accessoires en verlichting in elke woonstijl en voor elk budget: bij Eijerkamp selecteren we speciaal voor jou de mooiste meubels om jouw droominterieur te creëren!’

Tijdens de beurs beantwoorden adviseurs en stylisten van het bedrijf al jouw woonvragen in een persoonlijk interieuradvies. Ze geven je praktische tips waarmee je gericht aan de slag kan in huis. Je vindt ze in het Eijerkamp Advies Atelier. Tip: neem een plattegrond en foto’s mee voor een advies op maat.

Eijerkamp & vtwonen

Een gedeelde passie voor interieur, vormgeving en trends is het recept voor de jarenlange samenwerking met vtwonen. Als vaste partner van het woonprogramma zijn de Stijl Studio’s en vtwonen collectie niet meer weg te denken uit de woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Kom je ook naar de vt wonen&design beurs? Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?