vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Slaapkamer - Statement met gouden kledinghangers

Statement met gouden kledinghangers

Babykleertjes, de jurkjes van je dochter (of die van jezelf) en je zakelijke pak: alle kledingstukken verdienen een kledinghanger van YourHanger. Daarmee breng je in een mum van tijd orde aan en tover je jouw kast om tot een goed geordende statement piece. 

Een mooie top of colbert gedachteloos weghangen op een vormeloos plastic of ijzeren hangertje van de stomerij. Een kast waarin je verdwaalt of die flink wat kledingstukken uitspuwt zodra je h’m open doet. Allemaal situaties die verleden tijd zijn dankzij het bedrijf YourHanger. 

Dit is namelijk je bondgenoot in de strijd tegen een verwaarloosde kast. Ha! Dit mooie merk heeft tien collecties met kledinghangers die de meest uiteenlopende garderobes en kledingkasten omtoveren tot een supergeordend en stylish geheel. Mooie kleding verdient het recht om goed geordend ophangen te worden,’ zo vinden ze bij het bedrijf. ‘Een opgeruimd leven begint tenslotte bij een opgeruimde kledingkast.’

Mix en match

YourHanger biedt collecties voor iedere (kleding)fase in je leven. Zo zijn er superleuke hangers voor baby-en kidskleding, matching collecties voor de meer zakelijke inhoud van je kledingkast of iets luxere en frivolere varianten voor wat extra cachet. De collecties hebben namen als The City Loft Collection, The Scandinavian Chic Collection, The Country House Collection en The Sweetest Gift Collection. 

Van alle collecties is er een starterskit verkrijgbaar. Daarin zitten tien tophangers, twee jackethangers en drie broekhangers. Liever zelf kiezen? Dat kan ook. Zo kun je online naar hartenlust combineren en kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afwerking.

Voor de liefhebber: kledinghangers van goud

Omdat je kleding alleen het allerbeste verdient, worden alle hangers van YourHanger met de handgemaakt en vervaardigd uit kwalitatieve, duurzame materialen zoals Frans eiken, lotus- en cederhout. Daarnaast zijn er ook hangers van rvs en bamboe. Olala: voor echte liefhebbers is er zelfs een met de hand gegoten gouden collectie te koop. De prijs? Die is op aanvraag, dat snap je.

In het luxe segment zijn de hangers voorzien van antislip-strips zodat – niet onbelangrijk – je kleding goed blijft hangen. Je bestelt de kledinghangers via de site. Prijzen variëren van 29,95 euro voor een basiscollectie van vijftien hangers tot 129,95 euro voor de luxe eikenhouten collecties.  

Jij komt toch ook naar de vt wonen&design beurs? Daar vind je YourHanger ook. Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?