Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Woonkamer - Spectaculair modulair: deze bank past overal 

Spectaculair modulair: deze bank past overal 

Ken je het concept van het jonge zitbankenmerk 4x6sofa al? Je kunt er kiezen uit zes mooie modellen in 24 kleuren voor een vaste prijs. Sinds kort heeft het bedrijf iets nieuws waardoor ècht elke opstelling in je, grote of kleine, woonkamer nu mogelijk is.

Dat zit namelijk zo. Een van hun populaire banken, model X6, is uitgebreid met een aantal functionele modules. Daarmee wordt elke opstelling mogelijk.

Voor kleine en grotere woonkamers
Of je nu klein of groot behuisd bent: de flexibiliteit van deze modulaire bank is ideaal. In een kleinere woonkamer creëer je bijvoorbeeld al met maar twee elementen een comfortabele zitplek en benut je een zitruimte maximaal. 

Een ruimte die gevuld mag worden, een groot gezin of veel familie en vrienden? In dit geval kan een U-opstelling heel mooi zijn of creëer verschillende zithoeken door de rugleuningen van de modules tegen elkaar te plaatsen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Heb je het geluk dat je een woonkamer hebt die meer mogelijkheden toelaat? Dan denken eigenaressen van 4x6sofa, Ellen Oord en Suzanne Orie, graag met je mee.

Speel en combineer met kleur
Alle modules zijn in 24 kleuren verkrijgbaar. Leuk: je kunt natuurlijk ook spelen met de kleuren. Zo heeft Suzanne bij haar thuis twee roestbruine velours modules gecombineerd met eentje in poederroze: ‘Ik hou van kleur en van verrassende combinaties. Nu kan ik eindeloos combineren en veranderen.’ 

Ellen houdt juist meer van neutralere kleuren: ‘Heerlijk dat we onze klanten nu al deze combinaties kunnen bieden. In onze grote showroom in Naarden staan alle modules in verschillende kleuren en opstellingen en denken we graag mee over de perfecte opstelling en kleur voor jouw woonkamer.’ 

Lekker zitten voor een goede prijs
Fijn: je mag dan nu extra mogelijkheden hebben in het kiezen van de perfecte bank voor jouw woonruimte, de eenvoud van het concept blijf hetzelfde. De 3-zitter kost 999 euro, de hoekbank 1299 euro en de opstellingen met drie modules kosten 1699 euro. 

4×6 heeft dit jaar geen stand op de beurs maar heeft wel de banken in de business lounge verzorgd. Helaas is die plek niet toegankelijk voor publiek. Wil je zelf eens proefzitten? Ga dan zeker eens langs bij de showroom in Naarden.

Ook interessant?