vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Deze speaker zet je graag in zicht

Deze speaker zet je graag in zicht

Sommige speakers zijn een regelrechte aanwinst in huis. Vanwege het rijke geluid dat ze produceren, maar ook vanwege de plek die ze innemen in je interieur. Neem bijvoorbeeld deze high-end speaker van Master & Dynamic, ontworpen door een architect.

Master & Dynamic werkte recent samen met de beroemde architect Sir David Adjaye om een gedurfde en meeslepende, nieuwe luidspreker te ontwerpen.

High-end speaker

De architect ontwierp de draadloze luidspreker MA770. De luidspreker is gebouwd in een naadloze, gesloten betonnen composietvorm en vult gemakkelijk een grote kamer met sonisch verfijnd geluid. Je kunt de speaker los gebruiken, als stereo-paar of een multi-room setup dankzij chromecast.

Meedansen mag!

De speaker heeft een nieuwe geometrische vorm. Het betoncomposiet biedt verschillende akoestische voordelen zoals een verhoogde demping, verminderde resonantie en een zuiver geluid. Het vermogen om te dempen is zo hoog dat de luidspreker op vol volume kan spelen zonder dat een plaat overslaat of de tafel en vloer trillen. Meedansen mag dus!

Met of zonder rooster

Je kunt trouwens het stalen rooster, dat door magneten is bevestigd, eraf halen, als je dat wilt. Dat toont de componenten van de speaker en het met de hand afgewerkt beton. Kijk voor alle technische specificaties van deze bijzondere speaker op masterdynamic.com

De mooie speaker komt trouwens in twee verschillende kleuren. Zo is er de grijstint beton:

En er is een versie in matzwart:

Kom je naar de vt wonen&design beurs? Daar vind je Master & Dynamic  natuurlijk ook, met nog veel meer mooie producten. Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?