Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - sfeervol en uitnodigend met een vleugje chic

sfeervol en uitnodigend met een vleugje chic

Hulp nodig bij het creëren van een sfeervol en uitnodigend interieur met een vleugje chic? De Troubadour helpt je hier graag mee. Op een totale oppervlakte van 5000 m2 biedt deze bekende meubelwinkel in Amstelveen, onder de rook van Amsterdam, je kwalitatief hoogwaardige en duurzame meubels in verschillende woonstijlen. Deze herfst verrast en inspireert De Troubadour je bovendien met de woontrends van 2018.

Stijlkamers

Van landelijk chic tot stoer en modern. En van tafels, stoelen en fauteuils tot opbergers, kasten, bedden en woonaccessoires, zoals kussens, kandelaars, schilderijen en woonplaids. Het assortiment van De Troubadour is veelzijdig. Maar natuurlijk hoef je je niet tot één woonstijl te beperken; het is juist in om verschillende woonstijlen met elkaar te combineren. In de stijlkamers van De Troubadour zie je daar de mooiste voorbeelden van.

Met ruim 20 jaar ervaring in de interieurbranche weet De Troubadour alles van de laatste trends op interieurgebied. Op basis hiervan kwam het Home Label ‘So True by Troubadour’ tot stand. Een Home Label dat bestaat uit diverse meubels en woonaccessoires die exclusief voor en door De Troubadour worden ontworpen. Tijdens de vt wonen&design beurs worden de So True Selections 2017-2018 gepresenteerd: tien extra scherp geprijsde meubels die het hele jaar door op voorraad zijn. Alleen als beursbezoeker kun je ze kopen met een korting van maar liefst 15 procent!

Magazine met verrassende woonthema’s

Daarnaast presenteert De Troubadour in de beursstand de nieuwe editie van haar jaarlijkse woonboek ‘So True’. Een ruim 140 pagina’s tellend woonmagazine in Troubadour-sfeer. Laat je aan de hand van verrassende woonthema’s, uitgelichte producten en sfeervolle inkijkjes meenemen in de woontrends van 2018!

Kijk voor meer informatie op www.detroubadour.nl

Ook interessant?