vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - VERRASSENDE RAAMDECORATIE

VERRASSENDE RAAMDECORATIE

Bij het kiezen van raambedekkers gaat het om functionaliteit, maar ook om uitstraling. Je regelt er het zonlicht en je privacy mee, en onderstreept meteen de sfeer die je graag in je huis hebt.

Als er één bedrijf is waar je terecht kunt voor de mooiste raamdecoratie in tal van uitvoeringen, dan is het Jasno wel. Hier vind je vast wat je zoekt. Zoals folds: anders dan je van vouwgordijnen gewend bent, want ze zijn gemaakt van geweven papier en houten latten. Of swings: verrassende lamellen met een 3D-effect!

Matchen & Mixen

De folds hebben een stoere, duurzame uitstraling en zijn er sinds kort in drie uitvoeringen. De semi-transparante die licht doorlaat, de black-out die geheel verduistert en de net nieuwe light-filtering met een subtiele lichtinval. Welke uitvoering je ook kiest: door het geweven papier heen geeft het zonlicht je huis een warme gloed.

Opvallend aan de folds zijn ook de houten latten. Hiermee geef je de vouwgordijnen de uitstraling die jij wilt. Match je de kleur van het textiel met de kleur van de latten, voor een rustige uitstraling? Of kies je juist een contrasterende kleurencombinatie en maak je een echte blikvanger van je raambedekking?

Swingen maar!

De swings van Jasno zijn niet zomaar verticale lamellen; met een bedieningsketting breng je de lamellen om en om in beweging. Zo kun je ze om en om openen, (bijna) dicht doen of in een variant draaien die daartussen zit. Bij alle opties is het niet alleen het 3D-effect even verrassend; in één handomdraai regel je ook zonlicht en privacy in huis.

Ga je voor swings, dan kun je kiezen uit een palet van trendy en basic interieurkleuren en -stoffen. Maar contrast is ook mogelijk: twee verschillende kleuren lamellen die om en om bewegen. Zo kun je deze raamdecoratie afstemmen op jouw interieurstijl. Nieuw is dat de swings nu ook leverbaar zijn in pvc, en wel in diverse kleuren en patronen. Hierdoor heb je nog meer keuzemogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op www.jasno.nl of bekijk de mogelijkheden op de vt wonen&design beurs van 2-7 oktober 2018.

Ook interessant?