1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Schrijf je in: workshop bij Ariadne at Home

Schrijf je in: workshop bij Ariadne at Home

Op de vt wonen&design beurs kun je je ogen de kost geven en je creativiteit de ruimte.
Kom naar het huis van Ariadne at Home en volg er deze leuke workshop! 

Welkom in de gezellige barn van Ariadne at Home!

‘Onze fantasie gaat al snel met ons op de loop als we op het platteland een oude, verlaten schuur zien staan. Daar zouden we een fantastisch huis van kunnen maken…’ Daarom presenteert Ariadne at Home dit jaar op de vt wonen&design beurs haar eigen barn. Een bijzondere plek om bij weg te dromen. Binnen is volop ruimte om vrienden en familie te ontvangen en met elkaar van het leven te genieten. Buiten de barn bloeien de veldbloemen en is ruimte gemaakt voor een B&B en een eigen winkeltje vol brocante vondsten. Wil je ook even dagdromen bij zo’n prachtige, verbouwde schuur? Kom dan langs tijdens de beurs!

De barn combineert het beste van twee werelden. Aan de ene kant heeft het de charme en de sfeer van een oude schuur, aan de andere kant zijn er volop snufjes van nu aan toegevoegd, waardoor het hier comfortabel wonen is. Dit is de plek waar je thuiskomt, waar gezelligheid heerst of je nu omringd wordt door vrienden of een avond voor jezelf hebt. Bovendien is het een inspirerende plek waar je de creativiteit bijna kunt aanraken. 

Creatieve workshop: decoratief hangplankje maken

Natuurlijk wil je in zo’n inspirerende omgeving ook jouw creativiteit de ruimte geven. Dat kan tijdens de workshop van Annie Sloan Paint die in het huis van Ariadne at Home wordt gegeven. In een uur tijd maak je een decoratief hangplankje met een dessin naar keuze. Je maakt hierbij gebruik van Annie Sloan Chalk Paint en de Chalk Paint Wax.

De workshop wordt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag gegeven van 10.15- 11.15 uur en van 15.00- 16.00 uur. Per workshopronde is ruimte voor tien deelnemers. Aanmelden kan via anniesloan.nl. Deelname kost 7,50 euro. Na afloop van de workshop ontvang je voor dit bedrag een voucher die je kunt inleveren bij een van de verkooppunten.

Jij komt toch ook gezellig naar de vt wonen&design beurs? Je vindt Ariadne at Home in half 11, stand 34. Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?