1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - SCANDINAVISCH WONEN & TROPISCHE PLANTEN

SCANDINAVISCH WONEN & TROPISCHE PLANTEN

Ken je By Zenz, de online woonwinkel met een breed assortiment functionele Scandinavische woonartikelen van populaire merken als vtwonen, House Doctor, Bloomingville en IbLaursen? Met veel accessoires, maar daarnaast ook met textiel, lampen en meubels (die met elkaar kunnen worden gecombineerd)? De nieuwe selectie kun je live zien bij By Zenz op de vt wonen&design beurs. En dat niet alleen. Want de woonwinkel combineert haar assortiment op de beurs met een van dé woontrends: kamerplanten!

Het nieuwe stijlobject

Ook By Zenz signaleert dat trendy groen het woonlandschap van Nederland verovert. En dat het combineren van stoere, liefst tropische planten enorm in populariteit toeneemt. Kamerplanten in verschillende vormen, maten en soorten worden massaal omarmd als nieuw stijlobject. Staand, hangend of zelfs ingelijst zijn veel van hen een eyecatcher op zich. Maar samen met fris wit of juist warm messing komt het rijke groen helemaal tot zijn recht.

De wens van veel mensen is om de eigen identiteit in huis terug te laten komen. In dit kader is de grote vraag naar verschillende soorten planten eenvoudig verklaarbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos. Planten zijn in elk interieur toepasbaar en lenen zich daarom perfect om een eigentijdse, maar vooral persoonlijke stijl te creëren.

Bron van inspiratie

Op de vt wonen&design beurs presenteert By Zenz haar nieuwe selectie Scandinavische woonartikelen en laat zien hoe deze zich moeiteloos laten mixen met kamerplanten. Als dat geen bron van inspiratie is…

Kijk voor meer informatie op www.byzenz.nl

Ook interessant?