vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Scandinavisch design voor tassen

Scandinavisch design voor tassen

Van laptop- en camerarugzakken tot trekkers- en wandelrugzakken: bij het Scandinavische Thule vind je precies de rugtas die je nodig hebt. En mooi dat ze zijn!

De rugtassen komen rechtstreeks uit Zweden en dat zie je. Mooi minimalistisch design zoals zoveel Scandinavische merken typeert. Geen toeters en bellen, maar een goed doordacht en puntgaaf ontwerp. Of je nou naar je werk gaat en je laptop moet mee of juist plannen hebt voor een trektocht: zo’n mooie en handige rugzak zorgt wel voor een veilig vervoer van je spullen. De tassen zijn stijlvol, gemakkelijk in gebruik en ook stevig genoeg om je te volgen waar je ook gaat. Rotweer of veeleisende activiteiten? Dat maakt deze tas niks uit.

Zeg nou zelf, zie je je hier al mee weglopen?

In stijl onderweg

Thule werd in 1942 in Zweden opgericht. En sinds die tijd is het de roeping van dit bedrijf om je de rest van je leven dichterbij de wereld en je passie te brengen. Actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen helpen: dat doen ze graag. Hier vind je dus alles dat je helpt om wat je dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren. Zodat jij de vrijheid hebt om je actieve leven vorm te geven. 

Meer moois

Bij Thule vind je nog veel meer moois, zoals fiets- en dakdragers, kinderwagens, handige fietskarren en -zitjes, stijlvolle en duurzame koffers en reistassen.

Want een actief leven – in de stad of in de prachtige natuur-, zo vinden ze bij Thule, is het geheim voor je gezondheid en geluk. Wat je passie ook is, wat je ook najaagt. Waar je ook heen gaat, wat je ook meeneemt. Met Thule ben je vrij om ten volste van je actieve leven te genieten.

Kom deze stijlvolle producten met eigen ogen bekijken bekijken op de vt wonen&design beurs! Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?