///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - RICHT JE WANDEN FLEXIBEL IN

RICHT JE WANDEN FLEXIBEL IN

Foto’s, kunst, souvenirs en andere persoonlijke spullen maken van je huis een thuis. Maar af en toe doe je wat dingen weg en komen er dingen bij. Ook aan de wand. 

Maar die wand is soms net het probleem. Want als je er van spullen wisselt, moet je soms ook boren. Zonde, al die beschadigingen! Maar maak je niet druk; er zijn de ophangsystemen van STAS.

Rail, koord en ophanghaakje

Elk STAS ophangsysteem bestaat eigenlijk uit drie onderdelen: een aluminium of houten rail, een koord of kabel en een ophanghaakje. Je bevestigt de rail aan de wand of het plafond. Je haakt er op een gewenste plek het koord of de kabel in. Je schuift het ophanghaakje simpelweg over het koord of de kabel naar de gewenste hoogte en voilà: je kunt een object aan het ophanghaakje ophangen. 

Met de ophangsystemen richt je je wanden flexibel in. Je kunt wanddecoratie moeiteloos verplaatsen, verwisselen en variëren zonder boren en dus ook zonder beschadigingen. Je kunt de systemen aan elke soort wand of plafond ophangen. En hangen ze eenmaal, dan heb je er jarenlang profijt van.

Met led- of halogeenverlichting

Naast de gewone ophangsystemen heeft STAS ook een uitgebreid assortiment ophangsystemen met geïntegreerde verlichting. In deze rails zijn 12V-spanningsdraden verwerkt. Op elke gewenste plek kun je er een armatuur in klikken om je wanddecoraties met led- of halogeenverlichting uit te lichten. Alle armaturen worden uitgevoerd in chroom, maar het classic armatuur is ook verkrijgbaar in wit. 

Het fijne van de ophangsystemen is dat je er ook klokken, prikborden, whiteborden en kapstokken aan kunt ophangen. Voor objecten waarbij dit niet mogelijk is, heeft STAS aanvullende producten in het assortiment. Er is dus altijd wel een oplossing.

Kijk voor meer informatie op www.stas.nl

Ook interessant?