vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Rechtstreeks naar een nieuwe keuken

Rechtstreeks naar een nieuwe keuken

Je hikt er al een tijdje tegenaan: het vervangen van die oude, versleten en hopeloos gedateerde keuken. Ja, het idee dat je je straks in een gloednieuwe, beeldschone keuken weer kunt uitleven met spannende recepten en verrukkelijk ingrediënten, staat je wel aan. Maar al die toestanden voordat het zo ver is… Weet je wat jij moet doen? Kennismaken met Pieter de Jong!

Echte vakman
We snappen je best hoor. Het installeren van een nieuwe keuken heeft vaak zo veel voeten in de aarde, dat de keuken zelf alleen nog maar een bijzaak lijkt. En er zijn genoeg horrorverhalen bekend, van leidingen die springen, vloeren die wekenlang openliggen en kastjes die niet passen…

Maar bij dergelijke toestanden is zelden een echte vakman betrokken. Want een echte vakman houdt alle onaangename verrassingen buiten de deur. Bovendien zorgt hij er voor dat jij na het kiezen van een keuken nergens meer aan hoeft te denken.

Deskundig en eerlijk advies
Zo’n specialist is Pieter de Jong Keukens. In de showroom in Rhenen kun je terecht voor deskundig en eerlijk advies, op basis waarvan jij je keuken uit het gevarieerde aanbod kunt kiezen. Pieter de Jong zorgt er vervolgens voor dat je oude keuken wordt verwijderd en de nieuwe keuken zo snel en geruisloos en compleet mogelijk bij jou thuis wordt geïnstalleerd.  

Samenwerking
Voor alle bijkomende werkzaamheden werkt hij samen met andere specialisten, zoals een loodgieter voor het omleggen van de gas- en waterleidingen, een elektromonteur die zorgt voor de benodigde aansluitpunten, een stukadoor voor het afwerken van plafonds en wanden, en een vloerenspecialist.

Topconditie
En ook als de keuken eenmaal is geïnstalleerd hoef je je heel lang nergens zorgen om te maken. Want Pieter de Jong geeft je een garantie van maar liefst vijf jaar. Bovendien krijg je een uniek voorstel voor onderhoud en service, waardoor je keuken lange tijd in topconditie blijft.

Dus, maak je niet druk en bezoek Pieter de Jong Keukens op de vt wonen&design beurs.

 

Ook interessant?