1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Verbouwen - Het recept om zelf kalkverf te maken

Het recept om zelf kalkverf te maken

Ben je creatief, handig en heb je altijd al eens je eigen verf willen maken? Om je eigen kleurtjes te willen creëren? Dan is deze verfcollectie helemaal jouw ding!

Stoopen & Meeûs komt met een vernieuwend, creatief en uniek kalkverfconcept: de Home Collection. Dat zijn eigentijdse kalkverven in poedervorm voor binnenshuis. Met de vijf pigmenten kan je maar liefst 78 kleuren samenstellen om jouw muur mee te bekleden. Je kan er als doe-het-zelver perfect mee aan de slag. Je vindt vast jouw favoriete kleur in het brede gamma. Helemaal origineel uit de hoek komen? Mix & match je eigen persoonlijke kleur! Hoe het werkt? Je kiest je pigmenten, voegt water en kalkpoeder bij en mengen maar. Kind kan de was doen. 

Zo mooi is de verf:

Creatief met kleur

Spannend, je eigen verf maken? Welnee. Als je kan koken en weet hoe een recept uit te voeren, dan kan jij ook je eigen kalkverf maken. Op de website, youtube-kanaal en Instagram-pagina staat hun Alice je met raad en daad bij om er een topproject van te maken.

Deel je creatieve pareltjes

Wil je jouw creatie met kalkverf graag delen met het bedrijf en andere gepassioneerde DIY-ers? Leuk! Deel je foto dan met de hashtag #creationsbyhc. Jouw prachtige creatie komt dan automatisch op de site terecht. En het bedrijf deelt hem vervolgens met veel plezier weer via Instagram.

Over het bedrijf

Stoopen & Meeûs werd in 1894 opgericht en produceert al 125 jaar kleuren en minerale pigmenten voor de wereldmarkt. Een tiental jaar geleden verdiepten ze zich in de minerale en decoratieve verven en pleisters. Ze ontwikkelden nieuwe producten zoals Stuc, Crustal, Roestique…. én kalkverf! En ook nu nog produceren ze vernieuwende minerale en decoratieve producten. 

Nieuwsgierig naar meer? Kom het bedrijf dan even bezoeken op de vt wonen&design beurs, van 1 tot 6 oktober in Rai Amsterdam. Je vindt ze in hal 12, stand 12.212. 

Kom je ook naar de vt wonen&design beurs? Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?