vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Raamdecoratie van een couturier

Raamdecoratie van een couturier

Luxueuze stoffen, onderhoudsvriendelijke producten, de allerlaatste trends… Stel je hoge eisen aan je interieur, kies dan voor Inside. Als wereldwijde couturier van raamdecoratie geeft dit 100 procent Belgische bedrijf meerwaarde aan elke ruimte en draagt zo bij tot een mooiere manier van leven.

Een ‘losse’ of een moderne look

De overgordijnen – voor als je het wat ‘losser’ wilt in huis – blinken uit dankzij een aantal innovaties in gebruiks- en onderhoudscomfort. Zoals het knoop/knoopsgatsysteem voor gevoerde gordijnen, waardoor eventueel krimpen geen invloed op het uiterlijk van de gordijnen heeft.

De vouwgordijnen zorgen voor een moderne, warme look en zou je met overgordijnen kunnen combineren. Als couturier van raamdecoratie kan Inside kwalitatieve uitvoeringen vouwgordijnen leveren in extreem grote maten. Zelfs voor raampartijen tot 10 meter breed.

Bijzonder zijn ook de Japanse paneelgordijnen en de collectie houten jaloezieën. Met de paneelgordijnen, speciaal voor grote raampartijen en schuiframen, creëer je een strak en hedendaags interieur. Door meerdere panelen te combineren, kun je de raamdecoratie zo breed maken als je wilt. Met de houten jaloezieën kun je spelen met (zon)licht en schaduw en geef je elke kamer een unieke sfeer.

Tenslotte is er nog de innovatie van de laatste jaren in raamdecoratie: Squid. Dit is een transparante zelfklevende textielfolie waardoor je niet van buiten naar binnen maar wel van binnen naar buiten kunt kijken, en die ook het daglicht binnenlaat.

Gepersonaliseerde prints

De vouwgordijnen, overgordijnen, rolgordijnen, paneelgordijnen en zelfs de zelfklevende textielfolie worden lokaal geproduceerd. Van het weven van de stoffen tot de confectie in eigen atelier en het maken van de profielen. En dit alles met een ruim assortiment aan kleuren, stoffen en zelfs gepersonaliseerde prints en stoffen.

Wat ook kan: vouwgordijnen, rolgordijnen, overgordijnen en paneelgordijnen uit een en dezelfde stof laten maken. Dat is pas stijlvolle raamdecoratie.

Kijk voor meer informatie op www.insidebelgium.be

Ook interessant?