///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - PROEF DE SFEER VAN MUST LIVING

PROEF DE SFEER VAN MUST LIVING

Het nieuwe Nederlandse lifestyle-concept MUST living laat je interieur tot leven komen. En wel met een collectie van leuke en authentieke woonspullen met altijd een vleugje ‘feel good’. Een MUST in elk huis! Het merk is in 2015 opgericht en sindsdien enorm gegroeid. Kon je er eerst alleen terecht voor kleine meubels en accessoires, inmiddels vind je er alles voor een compleet interieur. Proef de sfeer van MUST Living tijdens de vt wonen & designbeurs.

Betonnen eettafel

Tijdens de beurs presenteert het jonge en ambitieuze merk haar nieuwste collectie, met onder andere fauteuils, eetkamerstoelen, salontafels en eettafels. Een van de eyecatchers is de Himalaya, een eettafel van beton, die op de beurs wordt geïntroduceerd.

Kans op een unieke fauteuil

Bezoekers van de stand van MUST Living maken elke dag kans op de gloednieuwe Cloud XL. Deze bijzondere fauteuil met zachte zitting is hét bewijs dat stijl en comfort goed samengaan. Ben jij een van de gelukkigen, dan proef je de sfeer van MUST Living meteen in je eigen huis.

Kijk voor meer informatie op www.mustliving.nl

Ook interessant?