Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Primeur: de Humberto-relax fauteuil

Primeur: de Humberto-relax fauteuil

Een stoel die op maat wordt gemaakt, afgestemd op jouw specifieke lichaamsmaten en designwensen. Compleet gepersonaliseerd dus, met stoffen en leersoorten van een uitzonderlijke kwaliteit. En uitgerust met een USB-aansluiting, waardoor je tegelijkertijd je smartphone of tablet kunt opladen.

Humberto Tan
Een droom? Nee, de Humberto-fauteuil! Het resultaat van een unieke samenwerking tussen Prominent, de marktleider op het gebied van relaxstoelen, en Humberto Tan, de meest relaxte BN’er van Nederland (volgens een representatief onderzoek onder 1000 Nederlanders door GfK in opdracht van Prominent).

De stoel is geïnspireerd op de rustgevende natuur en heeft, dankzij de inbreng van Humberto, een relaxte uitstraling en looks. Hij is verkrijgbaar in een combinatie van leer en tweed in aardse kleuren en in tal van combinaties.

Jouw eigen relax moment
Prominent en Humberto hebben samen de ultieme relaxstoel gecreëerd waarin je je helemaal kunt opladen. Nog niet overtuigd? De fauteuil is ook in drie standen elektrisch verstelbaar. Wil je zitten, relaxen of liggen? Zelfs het ‘hoofd’ van de stoel (topswing) kun je aanpassen. Zo beleef je naar eigen smaak en gevoel je eigen relax moment.

Ook interessant?