///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Verlichting - Prachtige verlichting voor huis en kantoor

Prachtige verlichting voor huis en kantoor

Prachtige, passende verlichting tilt een met smaak ingericht interieur naar een nóg hoger niveau. Bij Chors zijn ze gefascineerd door de invloed van verlichting op de ruimte om je heen, zowel thuis als op kantoor. En dat levert heel wat moois op.

Goede verlichting tilt een stijlvol interieur naar een volgend level. Het verbindt verschillende elementen in een inrichting, verbetert de kwaliteit van het materiaal dat je gebruikt, laat details schitteren én zorgt ervoor dat kleuren gaan spreken. Licht dat je gedurende een dag kunt aanpassen, past op die verschillende momenten ook het karakter van je interieur aan, thuis en op kantoor. 

Natuurlijk licht

Het bedrijf Chors produceert verlichting, of zoals ze zelf zo mooi op hun site zeggen: ‘high-tech lighting based on LED technology.’ Je vindt hun prachtige lichtoplossingen bijvoorbeeld in kantoren, hotels, restarants en tentoonstellingsruimtes. Ze ontwikkelen continue en volgen de technologische trends. Hun producten verlichten de ruimte met natuurlijk licht. Licht dat aangenaam is voor het oog. De verlichting kan eenvoudig worden gemonteerd in elk interieur en stralen licht uit dat vergelijkbaar is met daglicht.

Eisen aan verlichting

Wat het bedrijf drijft? De wens om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten. 

Alleen goed gemaakte producten, worden ook echt mooi, zo vinden ze. Zo verbeteren ze continue de kwaliteit van hun producten en zijn ze altijd op zoek naar interessante technologische oplossingen. Ontwerp, functionaliteit, esthetiek, stijl en gebruiksgemak staan bovenaan het lijstje met wensen. 

Hun bron van inspiratie is de natuur. Chors gebruikt hoogwaardige materialen die een lange levensduur garanderen, maar ook makkelijk gerecycled kunnen worden. Bij het kiezen van de leverancier wordt zelfs de bron van grondstoffen aan een inspectie onderworpen. Ecologische en ethische uitdagingen bij het ontwerpen, daar weten ze wel raad mee.  

Ook interessant?