///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Tofste webshops - pop-up shop met europees assortiment

pop-up shop met europees assortiment

In de Amsterdamse Pijp opende vorig jaar een verrassende en exclusieve home & gift shop die ook online prachtige producten verkoopt.

Nog niet zo lang geleden de leuke woon- en kadowinkel GROEN+AKKER (G+A) zijn deuren. Wie op zoek is naar onderscheidende woonaccessoires of een uniek cadeau is er aan het goede adres. Een groot deel van het assortiment is namelijk alleen hier te koop en nergens anders.

Van bijzettafel tot lichtobject

Het eclectische aanbod varieert van strak design tot ambachtelijk keramiek, van esthetisch Scandinavisch tot uitbundige pop-art, van lichtobject tot geurkaars en van bijzettafel tot babyromper.

De winkel kun je Europees noemen als het hebt over het assortiment. Behalve interieuraccessoires uit Polen en lichtobjecten uit Duitsland, is er ook keramiek van raawii en design van HAY, beide uit Denemarken. Het Belgische Serax is vertegenwoordigd met het servies van Vincent van Duysen, het Zwitsers merk Vitra staat garant voor topdesign en het Engelse Urban Apøthecary heeft de heerlijkste producten met een luchtje. 

Ruimte voor jong talent

Het voorste gedeelte van de winkel is bestemd voor tweemaandelijks wisselende presentaties, zodat bezoekers zes keer per jaar totaal verrast worden bij binnenkomst. Naast experimentele jonge designers zijn er in store pop-ups van unieke winkels en webshops uit binnen- en buitenland.

De oprichters

Maaike Groen in ’t Wout en Gerbrand van Nijendaal zijn trouwens de initiatiefnemers van deze verrassende winkel. Na haar studie werkt Maaike jarenlang in de verkoop in de modebranche, maar haar grote liefde ligt toch echt bij interieur. Sinds het afronden van zijn kunst- en kunstmanagementopleiding werkt Gerbrand in de home & gift branche. Vanaf 2005 koopt hij in voor &klevering. In 2013 start hij met de vakbeurs showUP. Voor G+A doet Gerbrand de inkoop en zoekt naar interessante samenwerkingen voor de winkel. 

 

Ook interessant?