vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - PLINT: GEDICHTEN EN BEELDENDE KUNST

PLINT: GEDICHTEN EN BEELDENDE KUNST

Iets voor jou: de mooiste producten met teksten die je ontroeren, aan het denken zetten of doen lachen? Zoals een beker met ‘Vergeet je niet te leven dacht ik laatst’ (Kees Hermis). Of een kussensloop met ‘Als ik mijn ogen toedoe, ben ik in Honoloeloe’ (J.A. Deelder). Je vindt het allemaal bij Stichting Plint. Gedichten en beeldende kunst die je dag net iets leuker maken.

Van bekers tot boeken

Bij Plint vind je ongetwijfeld iets van je gading. Van bekers en kussenslopen tot apps, zadelhoesjes, notitieboeken en klemborden. Allemaal prachtig vormgegeven én voorzien van poëzie. ‘Lees maar lang en wees gelukkig’, een gebonden Plint-boek met 500 geweldige combinaties van gedichten en beelden, staat niet voor niets al maanden in de Poëzie Top 10 van Nederland. Om af en toe in te lezen, eindeloos in te bladeren en altijd bij de hand te willen hebben.

Nieuw van Plint is DICHTER. – gedichten voor kinderen van 6 tot 106. Voor elke nieuw nummer van dit tijdschrift schrijven zo’n 25 dichters 75 nieuwe gedichten. Het eerste nummer gaat over Opa’s en oma’s (Voor altijd jong). Het tweede nummer over School, het derde over Vakantie (De wijde wereld & de tijd van elastiek). Over herkenbare onderwerpen voor jong en oud.

Bijzonder: raamgedichten

Nog één voorbeeld uit het assortiment van Stichting Plint: raamgedichten. Geen stickers, maar zeefdrukken op transparante folie die je met zuignapjes op je raam kunt plakken om inkijk te voorkomen. Niet alleen verkrijgbaar in verschillende formaten, maar ook met verschillende gedichten. Bijvoorbeeld het gedicht Heppie van Joke van Leeuwen, dat begint met: ‘Ik voel me ozo heppie, zo heppie deze dag, en als je vraagt: wat heppie, als ik eens vragen mag…’ Maakt je dag net iets leuker.

Kijk voor meer informatie op www.plint.nl

 

Ook interessant?