vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - PERSONALISEER JE MUUR MET STYLEPADS

PERSONALISEER JE MUUR MET STYLEPADS

De wanden in je huis zijn sfeerbepalend en zeggen veel over wie je bent en wat je doet. De foto’s, boekenplanken, kunst en briefjes vertellen jouw verhaal en maken van je huis een thuis. Daarom lanceert het nieuwe Nederlandse merk Dock Four haar Stylepads: stijlvolle wandpanelen die functionaliteit combineren met jouw persoonlijkheid. Dock Four is de bedenker, jij bent de ontwerper.

Flexibele wandpanelen
De Stylepads zijn mooie flexibele wandpanelen in uiteenlopende kleuren, dessins en materialen. Maak je keuze en combineer jouw panelen vervolgens met (makkelijk te monteren) praktische functionals als haken, magazinehouders, whiteboardpanelen, boekenplanken, magneetborden, sleutelhaken, spiegels, klokwijzers en/of een USB-poort.

Hout en beton voor stoere types
Met een grote keuze aan panelen en accessoires stel je zo zelf je persoonlijke wanddecoratie samen. Niets is standaard. Ben je een stoere type? Kies dan als basis voor panelen van hout, beton, jeans of metaal. Wil je je zachte kant benadrukken? Speel dan met stof en velours.

Ben je een designliefhebber met een uit de hand gelopen verzameling woontijdschriften of een creatief type met een bijzonder talent voor het kwijtraken van sleutels? Dan kun je je wand ook samenstellen met functionals als een magazinehouder of sleutelhaken.

Aan- en uitbouwen, verplaatsen en verwisselen
Hoe je de Stylepads ophangt? Met frames die dankzij koppelstukken een raamwerk vormen. Hierdoor komen de panelen op de juiste afstand van elkaar en kun je je ze in alle gewenste vormen aan- en uitbouwen, verplaatsen en verwisselen.

Op de website van Dock Four vind je volop inspiratie voor jouw unieke ontwerp.

Kijk voor meer informatie op www.dockfour.com

 

Ook interessant?