vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Party mode voor je kookeiland

Party mode voor je kookeiland

Voor wie houdt van het geven van een feestje, heeft dit bedrijf, dat meubels, keuken en interieurs op maat maakt, een te gekke feature bedacht. Dit keukeneiland heeft namelijk een heuse Party mode

Jacco Bakker maakt en ontwerpt al sinds 1996 meubels, keukens en interieurs. Elk ontwerp wordt helemaal op maat gemaakt en naar jouw wensen samengesteld in hun meubelmakerij in Heerhugowaard. Modern, landelijk of klassiek: alle woonstijlen zijn mogelijk. Ze kunnen zelf een ontwerp maken, maar ook aan de slag gaan met een ontwerp van jou of die van een (binnenhuis)architect.

Voor fans van een feestje

Dat met maatwerk vrijwel alles mogelijk is, laat de bekende meubelmaker en ontwerper  al jaren zien op de vt wonen&design beurs. Ook dit jaar is het bedrijf erbij. Deze beurseditie presenteert het bedrijf een te gekke nieuwe feature voor het eerst. Echte fans van feestjes moeten nu even opletten: op de beurs vind je namelijk een keukeneiland voorzien van een heuse Party Mode. 

Zo werkt de handige, nieuwe feature: met een simpele druk op de knop schuift het barblad van dit eiland opzij. Daardoor wordt de bar nog groter en ontstaat er zestig centimeter aan extra werkblad. Automatisch opent dan ook de stiekem verborgen minibar met drankjes. Laat het feest maar beginnen!

Omdat Jacco Bakker al zijn keukens helemaal naar wens en op maat maakt, kan deze nieuwe feature in bijna elk keukendesign worden toegepast.

Kom de Party Mode in het echt bewonderen op de de vt wonen&design beurs en bestel snel je kaarten! Zien we je daar?

Dit is ’m trouwens, Jacco Bakker: 

Ook interessant?