///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - ONTWERPEN MET EEN SCANDINAVISCHE EENVOUD

ONTWERPEN MET EEN SCANDINAVISCHE EENVOUD

Voor de kleintjes is er de 4-ZITTER. Een handgemaakte tafel met twee bankjes, die je helemaal onder de tafel kunt schuiven. Eenvoudig, modern en functioneel. Het blanke hout heeft een whitewash finish met een transparante matte lak als toplaag. Goed schoon te houden! De binnenkant is zwart. En helemaal open, waardoor er allerlei spulletjes in opgeborgen kunnen worden. Het is een van de unieke ontwerpen van ONSHUS die stuk voor stuk worden gekenmerkt door een Scandinavische eenvoud.

Van magneetbord tot plaids

Een ander voorbeeld. MAGNET, een magneetbord in hexagonvorm. Helemaal van nu en makkelijk overal op te hangen. Aan die ene spijker die nog uit de muur steekt, aan een ONSHUS wandhaak of aan een zelfgekozen stoer koord of fleurig stuk lint. Hoewel je ‘m natuurlijk ook op een plank kunt neerzetten als je niet wilt hangen. Het magneetbord is leverbaar in de kleuren white, blush en stone.

En zo is er bijvoorbeeld ook YAK. Plaids uit Nepal, gemaakt van katoen en yakwol. Met twee kleuren garen geweven waardoor ze een gemêleerd patroon hebben en aan beide kanten te gebruiken zijn. Verkrijgbaar in twee mooie, tijdloze tinten.

Hout, glas, keramiek en textiel

Bij ONSHUS vind je unieke accessoires en kleinmeubels voor je huis met als gemeenschappelijke deler: Scandinavische eenvoud. Geïnspireerd door mode, architectuur en natuur zoeken eigenaars Yardena Grifhorst en Peggy Mes samen voortdurend naar nieuwe elementen om de collectie hout, glas, keramiek en textiel uit te breiden. Kwaliteit staat daarbij voorop. Laat je verassen!

Kijk voor meer informatie op www.onshus.nl

Ook interessant?