Bestel snel je tickets >>
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Ontdek je favoriete interieur

Ontdek je favoriete interieur

Je huis hip inrichten met de nieuwste combinaties kan best lastig zijn. Er is ook zo veel keuze. Wat zou het dan handig zijn als je daarbij een handje geholpen wordt!
Als je zelf niet goed weet hoe je een nieuw interieur met de combinaties van nu moet aanpakken, breng dan in ieder geval een bezoek aan de vt wonen&design beurs. Daar kun je je niet alleen volop laten inspireren, je vindt er ook Karwei. De bouwmarkt die je tijdens de beurs helpt om je eigen stijl te combineren met opvallende stijlstatements van deze herfst.

Combineren maar

Op het gebied van interieur is er enorm veel keuze. Wat past nou bij elkaar, en wat niet? En hoe creëer je een interieur dat past bij deze tijd? Bij de beursstand geeft Karwei je passend, vernieuwend en professioneel advies. Zo wordt een hip interieur ook voor jou bereikbaar.

Het woonaanbod van de bouwmarkt is breed en actueel. Van wanden en vloeren tot en met lampen en raamdecoratie, gecombineerd met de nieuwste trends en dat allemaal voor een betaalbare prijs. Dat maakt shoppen voor een nieuw interieur wel zo eenvoudig. Bovendien past alles bij elkaar, waardoor je eindeloos naar eigen smaakt kunt combineren.

Wat is in en wat juist niet?

Een tip: neem foto’s van je huidige interieur mee, en eventueel ook een plattegrond. Bij Karwei weten ze hoe mooi je huis eruit kan zien en wat nu wel of juist niet in is, uiteraard binnen de eigen kenmerkende stijlpositie. Maar met foto’s van je eigen huis word je nog beter geholpen. Volg het professionele interieuradvies op en ontdek je favoriete interieur!

Kijk voor meer informatie op www.karwei.nl
Tickets voor de vt wonen&design beurs bestel je hier

Ook interessant?