1 t/m 31 oktober 2020 | via website en social kanalen 1 t/m 31 okt 2020 | via website en social kanalen
Home - Tofste webshops - Online conceptstore vol woonaccessoires

Online conceptstore vol woonaccessoires

Wat een heerlijkheid: één site waar je werkelijk voor iedereen een geschikt kadootje vindt. Van groot tot klein, met of zonder hobby’s: in deze online conceptstore vind je de allerleukste presentjes, van brievenbus- tot kraamkadootje. 

Echt, je kijkt je ogen uit als je even surft naar StudioZomooi.nl Dé online conceptstore vol kadootjes en woonaccessoires voor baby’s, kinderen, oudere jongeren en jongere ouderen. Hier vind je 2500 producten waar je blij van wordt.

Verborgen schatten

Denk aan nieuwe producten van kleine ontwerpers, verborgen schatten en mooie spullen die in kleine oplagen verantwoord worden gemaakt. En ook: kadootjes waarmee je zelf nog aan de slag kan en die je creativiteit stimuleren. Net als kado’s die gewoon prachtig, vrolijk en decoratief zijn.

Wat je er bijvoorbeeld vindt? Lange witte verjaardagskaarsen met gouden stippen. Een magneetbord in de vorm van een tekstballon, boom of vos. Koffertjes van papier-maché met een metalen sluiting en een handvat van bamboe. Cadeaupapier met vlinders of een wereldkaart. Cupcake-sjablonen. Notitieboekjes van kurk… En zo kunnen we nog wel even door gaan. De complete lijst is natuurlijk een stuk langer, maar dit geeft vast al een idee wat je er zoal kunt ontdekken.

Kadohulp bij kadootjes-stress

Heb je nu al last van keuzestress? Geen nood hoor. Gebruik gewoon de online kadohulp. Die helpt je namelijk om een keuze te maken tussen exclusieve cadeaus van bekende en minder bekende merken op budget, leeftijd en gelegenheid.

PS: nog een laatste tip, je hoeft er natuurlijk niet per se een kadootje voor iemand ànders te bestellen, hè. Want wanneer heb jij jezelf eigenlijk voor het laatst iets leuks gegeven? Dat is vast al heel lang geleden….

Op de vt wonen&design beurs laat StudioZomooi zich natuurlijk ook zien. Met topsellers en een selectie vrolijke woonaccessoires voor groot en klein. Jij komt toch ook gezellig naar de vt wonen&design beurs? Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?