1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Onderhoudsvrij terrasmateriaal

Onderhoudsvrij terrasmateriaal

Al gespot op de Salone Internatiozionale del Mobilie in Milaan en nu live te bewonderen op de vtwonen&designbeurs: de nieuwste collectie onderhoudsvrij composiet voor tuin en terras van Esthec®. Het heeft de looks van hout, maar niet de nadelen. Dus het trekt niet krom, is slipvast en het voelt comfortabel onder je blote voeten. Wat een luxe! De planken zijn verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. En welke kleurnuance je ook kiest, het geeft je terras een levendige uitstraling. Hoe mooi is dat?

Extra breedtematen
In plaats van in één breedte plank biedt Esthec® hun onderhoudsvrije composiet terrasmateriaal nu in drie plankbreedtes aan: 72,5 mm (S), 100 mm (R) en 175 mm (X). De R was er al, de S en de X zijn nieuw. Vandaar de naam: Esthec® SRX. Samen zijn de S en R (inclusief clips van het gepatenteerde kliksysteem) net zo breed als de X plank. Daardoor kun je er optimaal mee combineren. Architecten en designers reageren ook enthousiast en zien volop mogelijkheden voor hun ontwerpen.

Goed idee voor jouw tuin of terras? Kom kijken, voel en verbaas je over dit innovatieve en praktische materiaal op de vtwonen&designbeurs 2016.

Ook interessant?