///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Tuin & Terras - Kussens om te zoenen: voor binnen én buiten

Kussens om te zoenen: voor binnen én buiten

Hierbij verklaren we het buitenseizoen voor geopend! Met de mooie kussens van KUS-SEN maak je van jouw tuin, balkon of boot een nóg fijnere buitenplek.

Duizenden kussens maakte ze al, de één nog mooier dan de ander. Susan van Heumen, van huis uit binnenhuisadviseur, startte jaren geleden met haar bedrijf en het maken van kwaliteitskussens.

Kers op de taart

Ze begon met exemplaren voor in huis. Typisch een kussen van KUS-SEN? Een spannende en originele combinatie van verschillende soorten kwaliteitsstoffen, bijzondere kleuren en vlakverdeling. Grof en zacht, harig, met of zonder printje: van geen enkel kussen is er een tweede. Zo haal je dus echt iets unieks in huis! De kussens zijn duurzaam, tijdloos en passen in elk interieur. Ze laten zich moeiteloos combineren, met elkaar en met andere exemplaren. De kers op de taart van jouw bank of zithoek!

Tijd om naar buiten te gaan

Gelukkig maakt Susan haar mooie kussens sinds kort dus ook voor buiten. Heb je de collectie buitenkussens al gespot? Die verdienen echt een plekje op jouw loungebank, in je hangmat of op je balkon. Ze geven namelijk elke buitenplek, of je nu gaat kamperen of bootje varen, meteen dat fijne, vrolijke zomergevoel. 

De kussens worden gemaakt van Sunbrella stof, noem het de Rolls-Royce onder de buitenstoffen. De stof is water- en vuilafstotend, zonbestendig (verkleurt niet!) en makkelijk wasbaar. De binnenvulling bestaat uit holle vezels. Zo neemt de vulling geen water op. Sjouwen met je kussens bij risico op een regenbuitje? Dat hoeft dus mooi niet meer. Je kunt de kussens gewoon buiten laten liggen. Handig!

De sierkussens voor buiten zijn er in twee maten en in elf verschillende kleurcombinaties. Duurzaam en prachtig te combineren met elkaar.

Dit is Susan trouwens, met een stapel van haar mooie KUS-SEN’s.

Ook interessant?