///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - BANKEN OFFLINE TESTEN EN ONLINE BESTELLEN

BANKEN OFFLINE TESTEN EN ONLINE BESTELLEN

Banken, fauteuils en eetkamerstoelen online bestellen vanuit je luie stoel. Dat is niets nieuws. Maar PLOF, een nieuwe speler op de interieurmarkt, bedacht iets wat wel nieuw is. Zitmeubels offline testen en online bestellen. Ofwel: ze fysiek bekijken en het zitcomfort ervaren, terwijl je ook het gemak hebt van internet.

Proefzitten in restaurants

Hoe het werkt? Het bedrijf heeft een aantal bijzondere (openbare) hotspots, de zogenaamde PLOFspots, in het leven geroepen. Deze vind je op verschillende locaties in Nederland, waaronder in restaurants, winkels en beachclubs.

Zo kun je na een lange boswandeling nog even proefzitten in Restaurant Het Panbos in Katwijk. Of onder het genot van een kop koffie of glas wijn de zitmeubels uitproberen in Beachclub San Blas in Bloemendaal.  De grootste PLOFspot is in Mijdrecht. Hier vind je de gehele collectie en alle mogelijke stoffen en kleuren.

De collectie is breed – van robuust en industrieel tot modern en klassiek – en van een goede kwaliteit. Er zijn veel eyecatchers. Wat dacht je bijvoorbeeld van de eetkamerbanken? Handig en stijlvol voor grotere gezinnen of gewoon omdat het heel mooi aan je eettafel en in je huis staat. Ook hiervoor geldt: offline testen en online bestellen.

Ook tafels en accessoires

Naast banken, fauteuils en stoelen kun je bij PLOF ook terecht voor robuuste en duurzame teakhouten tafels en voor tafels die je kunt customizen. De tafelbladen van deze laatste zijn van massief eikenhout dat altijd zo is afgewerkt, dat ze onderhoudsvrij zijn. Je kunt ze laten maken in de vorm, dikte en kleur die jij wilt. Het stevige onderstel is verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten. Mogelijkheden genoeg dus.

Accessoires heeft PLOF ook. Fleurige kussens, cosy plaids, wanddecoratie… Om je interieur compleet te maken. Maar strijk eerst eens neer in een van de PLOFspots.

Kijk voor meer informatie op www.plofshop.nl

Ook interessant?