1 t/m 31 okt 2020 Oktober woonmaand via site en socials 1 t/m 31 okt 2020 | online vt wonen&design beurs
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - SFEERMAKERS VOOR DE BADKAMER

SFEERMAKERS VOOR DE BADKAMER

Iedere badkamer op een hoger niveau brengen. Dat is de missie van Looox. En die verwezenlijkt dit innovatieve merk met opvallende producten, waarbij kwaliteit en uitstraling de kernwaardes zijn. Het bestaande assortiment wordt voortdurend uitgebreid. Zoals de collectie LoooX Wood & Light. Deze massief eiken producten gecombineerd met moderne verlichting zorgen samen voor een elegante touch. Sfeermakers voor je badkamer!

75 jaar oud eikenhout

De meeste houten Looox-producten zijn geborsteld, gekleurd, ‘old grey’ geolied en – voor een strak geheel – gecombineerd met roestvrij staal. Maar niet de Bath Shelf Raw. Deze handgemaakte badplank is gemaakt van zo’n 75 jaar oud eikenhout en daardoor uniek van karakter. Om te hebben!

Nieuw zijn ook de aanvullingen op de massief eikenhouten wastafelbladen. Bijvoorbeeld het Wooden Baseblock, dat speels onder zo’n blad vandaan steekt. En de Wooden Drawer BoX, waarmee je eindeloos kunt combineren. Een echte eyecatcher is de Wooden Box Round, een ronde eikenhouten box. Doorsnee: 50 cm en verkrijgbaar in geborsteld roestvrij staal, matzwart, matwit en antraciet.

Opmerkelijke spiegels

In een badkamer horen een of meerdere spiegels. Ook die heeft Looox. De eigen Mirror-collectie heeft er nu bijzondere spiegels bij. Neem de ronde spiegels met een doorsnee van 30, 80 en 100 cm, waarbij de laatste twee maten rondom worden verlicht.
Of de vierkante spiegels, al dan niet met verlichting rondom. Wil je graag een spiegel met extra heldere verlichting? Looox heeft een rechthoekige spiegel met een gezandstraalde baan waarin een extra LED-strip is verwerkt. Handig én mooi!

Met de sfeermakers voor de badkamer van Looox kun je alle kanten op. Veel producten kun je gewoon met elkaar combineren. Zoals de ronde box met ronde spiegels. Gewoon doen en sta versteld van het prachtige effect.

Kijk voor meer informatie op www.looox.nl

Ook interessant?