vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Winnen! je favoriete stijlstudio

Winnen! je favoriete stijlstudio

Bekend van het tv-programma ‘vtwonen – Weer verliefd op je huis’ heeft Eijerkamp nu ook een belangrijk aandeel tijdens de vt wonen&design beurs 2017. Een Stijlhuis met de nieuwste woontrends, -stijlen, -kleuren en –materialen in StijlStudio’s. Ontwikkeld met vtwonen en zeker een bezoek waard!

Woonbeleving

Eijerkamp is een familiedrijf (sinds 1928) dat op maar liefst 55.000 m² in Zutphen en Veenendaal de nieuwste trends op het gebied van wonen, slapen en design presenteert. Een echte woonbeleving met alle bekende woonmerken (inclusief de vtwonen-collectie), want alleen de beste kwaliteit is goed genoeg.

In het Eijerkamp Stijlhuis ontdek je onder andere de StijlStudio’s Urban Design, Rusty Blue en Creative Loft. Marloes Peters, Hoofd Concept & Creatie van het bedrijf: ‘Merken en woonstijlen worden in een steeds grotere mate gemixt. De StijlStudio’s zijn ontworpen op basis van alle woonmerken bij Eijerkamp en onze designwinkel CILO. Hiermee creëren we een spannende en eigentijdse dynamiek. We spelen in op de nieuwste woontrends en kleuren, vertaald naar het hedendaagse interieur.’

Win je favoriete StijlStudio

In het Stijlhuis geven stylisten en interieuradviseurs van Eijerkamp ook persoonlijk woonadvies. Praktische interieurtips waarmee je thuis gericht aan de slag kunt. Tip: neem een plattegrond en foto’s van je interieur mee, dan kunnen de ontwerpers je nog beter adviseren. En wil je je bezoek aan het Eijerkamp Stijlhuis extra leuk maken? Laat je persoonlijke entreebewijs scannen en kies je favoriete StijlStudio. Zo maak je kans op een fantastische hoofdprijs: je eigen StijlStudio bij jou thuis!

De gedeelde passie voor interieur, vormgeving en trends is het recept voor de jarenlange samenwerking van Eijerkamp met vtwonen. Vanaf 3 september is ‘vtwonen – Weer verliefd op je huis’ weer op SBS6, elke zondag van 19.30 tot 20.30 uur. Voor nog meer wooninspiratie.

Kijk voor meer informatie op www.eijerkamp.nl

Ook interessant?