///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - GEEF JE HUIS EEN (SNELLE) METAMORFOSE - Nieuw: gave kast voor jou èn je kat

Nieuw: gave kast voor jou èn je kat

Deze stoere kast van teak en staal misstaat niet in huis en maakt jouw poezelige viervoeter vast heel blij. Slapen, spelen, klimmen en klauteren: in deze kast kan het!

KattenKasten.nl is een idee van drie heren. Ontwerper Martijn Terbruggen, ontwikkelaar Daniel van Ee en meubelproducent Ted Kramer waren het erover eens. Het gat in de markt moest gevuld worden: met een mooie tijdloze meubellijn speciaal voor katten. Wat de mannen voor ogen hadden? Meubels met een fijne en praktische plek voor je viervoeter die een aanwinst zijn in een hip interieur. 

Stoere kasten met natuurlijke uitstraling

Zo gezegd, zo gedaan: de drie gingen aan de slag. Van tekentafel naar eigen productie in Indonesië en vooral veel testen, bijstellen, samples af- en goedkeuren. Het resultaat? Een prachtige collectie van zeven unieke stukken. Van deze hoogwaardige designmeubels heb je eindeloos plezier. Ze zijn gemaakt van recycled teak en met oog voor detail en gevoel voor stijl. Het design is vernieuwend, origineel en heel praktisch. 

Voor een dutje of speelkwartier

Zo is er bijvoorbeeld kast Eva kast die speciaal is ontworpen om die lelijke plastic kattenbak uit zicht te zetten. Aan de zijkant van de prachtige kast is een opening gemaakt voor de kat. Handig! 

Of wat dacht je van de kattenkast Thomas, gemaakt van oud teak en een stalen frame? Katten houden van klimmen; hoe hoger hoe leuker. Deze hoge kast (2.10m) is zo gemaakt dat jouw viervoeter van etage naar etage kan klimmen. Daarbij biedt het ook nog ruimte voor je planten, fotolijsten en andere decoratie. Zo leuk bedacht: op de onderste plank is een houten huisje voor je kat, een vak hoger is een zijkant bekleed met een sterke krabmat en op de bovenste plank past precies een mooie mand voor fijne dutjes. Hier bekijk je de hele collectie.

Doe mee

Deze maand worden de kattenmeubels gepresenteerd op de vt wonen&design beurs. Houd het bedrijf daar in de gaten, want ze brengen via verschillende acties, zoals een lucky draw, leuke items onder de aandacht. 

View this post on Instagram

Dit jaar staan we op de #vtwonenendesignbeurs in de RAI in Amsterdam! Het is dé start van het woonseizoen waar de nieuwste designs, de leukste merken en de meest verrassende ontwerpen voor iedere woonliefhebber worden tentoongesteld. Onze kattenkasten kunnen daar natuurlijk niet ontbreken. Kom je ook eens kijken? Het grootste en leukste woonevenement van Nederland vindt dit jaar plaats van 1 t/m 6 oktober. Laat je inspireren en breng een bezoek aan onze stand. Wij hebben er zin in! Meer info vind je op wonen-design-beurs – – #katten #cats #catsofinstagram #cat #kat #catstagram #ilovecats #catlover #meow #instacat #pets #kattenliefde #kittens #catoftheday #cats_of_instagram #catsofholland

A post shared by kattenkasten.nl (@kattenkasten.nl) on

Of

View this post on Instagram

#catfurniture

A post shared by kattenkasten.nl (@kattenkasten.nl) on

Kom je naar de vt wonen&design beurs? Bestel snel je kaarten!

Ook interessant?