///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Keuken - Natuurlijk tafelen met deze serveerplanken

Natuurlijk tafelen met deze serveerplanken

Een kaasplankje, tapas, een selectie droge worst: weet jij al waar je deze prachtige serveerplanken voor gaat gebruiken? Mooi op jouw tafel én mooi voor de makers: de eerlijke en authentieke producten worden gemaakt door lokale artisans met oog voor het ambacht. 

Fan van een natural lifestyle? Dan hebben we goed nieuws voor je. Aardse tinten en natuurlijke materialen komen samen in de smaakvolle collectie van Earthware.

Eerlijk is eerlijk

Earthware is ontstaan uit liefde voor authentieke en natuurlijke producten. Of zoals Wouter en Nanci van Earthware het zelf noemen: ‘Wij laten ons inspireren door wat de natuur te bieden heeft, de schatten van de aarde.’ Tijdens hun reizen over de hele wereld ontdekken ze de mooiste plekjes op aarde, van Azië tot Afrika, en nemen ze de mooiste producten mee terug. ‘Lokale artisans maken de meest prachtige items. Handgemaakt en volgens traditionele technieken. Producten die op een eerlijke manier zijn verkregen en het unieke verhaal van de artisans vertellen.’

Typisch Earthware? Neutrale kleuren, een natuurlijke uitstraling en die authentieke touch. Geen item is hetzelfde.

Tafelen in stijl

In hun collectie vind je dus ook die mooie luxe serveerplanken van marmer, terrazzo en mangohout. Wat een plaatjes deze planken! Daarmee kun je nog eens iemand uitnodigen voor een hapje (en een drankje). Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige serveerplank van terrazzo, met een leren lus eraan? Ook verkrijgbaar in antraciet melee. Staat mooi hoor op je aanrecht, helemaal in combinatie met een houten serveerplank. De combinatie van hout, leer en terrazzo zorgen voor een luxe uitstraling!

Kom je ook naar de vt wonen&design beurs? Natuurlijk! Want daar vind je onder andere ook de stand van Earthware. 

Ook interessant?