alle wooninspiratie op één plek alle wooninspiratie op één plek
Home - Tuin & Terras - natural beauty’s: haal buiten naar binnen

natural beauty’s: haal buiten naar binnen

Schijn bedriegt. Tenminste in het geval van MeroWings. De gestoffeerde krukjes, kussens en zitzakken van dit merk zijn door de natuurlijke print haast niet van echte boomstammen te onderscheiden. 

MeroWings maakt kleine meubels en accessoires met de print van een bepaald soort boomstam. Neem snel een kijkje op merowings.nl, want de producten zijn bijzonder, uiterst functioneel, echte eyecatchers, comfortabel en stabiel. Dat laatste maakt ze ideaal voor mensen van alle soorten en maten, groot of klein.

Natural look

De krukjes, kussens en zitzakken zijn bijna niet van echt te onderscheiden door de gedetailleerde natuurlijke print. Er zijn vier verschillende soorten bomenprints. De collecties hebben klinkende namen: Forest (Bos), Birch (Berk), Nordic Birch (Scandinavische berk) en Ash (Es). De combinatie van realistisch ogende stoffen en het comfort maakt de meubels en accessoires stuk voor stuk tot unieke lifestyle producten. Hiermee haal je buiten naar binnen!

Voor binnen èn buiten

Ook zo fijn: de producten uit de boomstamcollecties passen door hun design en variatie in bijna ieder interieur en in bijna elke ruimte in huis. Om het hele jaar door van de mooie producten te kunnen genieten, zijn de meeste items ook in een outdoor-versie verkrijgbaar. Ze geven kleur aan je terras, tuinhuis, buitenplaats en loungeplek.

Met oog voor het milieu

Al hun producten zijn geïnspireerd door de natuur en daarom besteedt het bedrijf veel aandacht aan het behoud van natuur en milieu. Zo is er bijvoorbeeld bij de productie, opslag en distributie veel aandacht voor het zo laag mogelijk houden van de belasting voor onze leefomgeving. Daarnaast onderzoekt het bedrijf de opties om de vulling van de kussens te vervangen door gerecyclede alternatieven, als volgende stap voor een volledig duurzaam product.

Kijk eens, hoe goed de producten het doen in bijvoorbeeld een kinderkamer:

Jij komt toch ook naar de vt wonen&design beurs? Daar vind je de mooie producten van MeroWings natuurlijk ook.

Ook interessant?