vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Vloeren - Mooi nieuws van vloerkledenwinkel

Mooi nieuws van vloerkledenwinkel

Vloerkledenwinkel komt met mooi nieuws tijdens de start van het woonseizoen. En ondanks dat Vloerkledenwinkel niet met een stand op de beurs aanwezig is willen we je dit nieuws niet onthouden. Je vindt de vloerkleden trouwens wel op verschillende plekken op de beurs, bijvoorbeeld op het terras midden in de Designhal.

Dutch Masters by MOMO Rugs

Momo Rugs is ontstaan vanuit de passie voor vloerkleden. Volgens Momo hoeft mooi design niet altijd duur te zijn. Er is voor ieder wat wils, of je nou op zoek bent naar tijdloos, modern, klassiek of trendy. Om tot het beste design te komen wordt samengewerkt met Nederlandse en internationale ontwerpers. Zonder een goed design ben je immers nergens. 

Zo heeft MOMO een prachtige nieuwe collectie uitgebracht genaamd Dutch Masters: kunst van Nederlandse meesters in een karpet. Deze collectie bestaat uit 5 verschillende kleden met daarop een schilderij van een Nederlandse meester. Zo tof!

Over vloerkledenwinkel

Vloerkledenwinkel is een enthousiast en ambitieus familiebedrijf wat is uitgegroeid van kleine, fysieke winkels tot een waar begrip in de woonbranche. Michiel Kroon is de gedreven eigenaar van dit team specialisten. Met zijn kennis en expertise heeft hij de winkels tot een hoog niveau weten te tillen. Veel van de mensen die er werken zijn familie, vrienden en goede bekenden van elkaar wat zorgt voor een goede sfeer in het team. Van de klantenservice, verkoopadviseurs, financieel tot het marketingteam. Ze dragen allemaal hun steentje bij om je te adviseren in de aanschaf van het perfecte vloerkleed voor jouw interieur.

In de showroom in Hilversum kan je kiezen uit heel veel vloerkleden in alle soorten en maten. Nog fijner; je kunt jouw favoriet vaak meteen meenemen, zonder levertijd dus.   

Unieke zichtservice

En dat is nog niet alles. Bij Vloerkledenwinkel staat de klant voorop. Ze willen niets liever dan dat jij de beste keuze maakt met betrekking tot de aanschaf van een vloerkleed. Daarom heeft het bedrijf een gratis en vrijblijvende zichtservice in het leven geroepen. Twijfel je over de maat of heeft over de kleur een patroon van het vloerkleed? Wil je graag meerdere vloerkleden kunnen vergelijken? Dan is de zichtservice de perfecte oplossing. Dit is hoe het werkt:

Je kunt tot maximaal drie vloerkleden bestellen voor de zichtservice. Een van de adviseurs van Vloerkledenwinkel komt bij je langs met de door jouw geselecteerde vloerkleden. Ze nemen dus de gehele vloerkleden mee! Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen om je te adviseren over alles met betrekking tot het vloerkleed. Het kleed wat je uiteindelijk kiest kan gelijk blijven liggen of besteld worden in een grotere of kleinere maat. Handig toch?!

Vloerkledenwinkel is dit jaar helaas niet met een stand op de beurs aanwezig maar je ziet de prachtige vloerkleden o.a. wel liggen op het terras middenin de Designhal.

Ook interessant?