///// BESTEL JE TICKETS /////
vt wonen&design beurs | Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts Inspiratie voor jouw droomhuis bij 250+ woonexperts
Home - Hal & Trap - Mooi voor je muur: slimme verf

Mooi voor je muur: slimme verf

De naam doet de mooie verf van Little Greene eer aan. ‘Intelligent Paints’ zijn duurzaam, milieuvriendelijk, tot vijftien keer sterker dan gewone verf en komen in rijke, prachtige kleuren.

Er was eens… een traditionele verffabriek, aan de voet van de berg Snowdon in Noord-Wales. Daar worden de verven van Little Greene met liefde vervaardigd, door middel van de beste ingrediënten, slimme formuleringen en complexe kleurrecepten. 

De combinatie van rijke, prachtige kleuren en een hoge mate van duurzaamheid is representatief voor ‘Intelligent Paints.’ De verven zijn duurzaam, milieuvriendelijk, volledig afwasbaar en verkrijgbaar in alle tinten van het kleurenpalet van het mooie Little Greene. Speciaal ontworpen voor actieve mensen en levendige huizen, aldus het bedrijf.

De slimste in huis

Deze verven hebben een waterbasis, drogen snel en zijn vrijwel geurloos. De slimme verf dekt heel goed en is efficiënt, voordelig en eenvoudig aan te brengen. Wist je dat ze volledig afwasbaar, vlekbestendig en tot vijftien keer sterker zijn dan gewone verven voor het huis?

Ze bevatten daarnaast ook geen toegevoegde vluchtige organische stoffen. Ze zijn vriendelijk voor het milieu en volkomen veilig te gebruiken in kinderkamers, zelfs op babybedjes. De slimste keuze voor alle ruimtes van jouw familiehuis, zo durven ze gerust te stellen. 

Kies de afwerking die je mooi vindt

De verf van Little Greene is verkrijgbaar via de betere verf- en behangspeciaalzaken. Er zijn vier afwerkingen die je kunt gebruiken voor het schilderen van de meeste oppervlakken in huis, variërend van mat tot hoogglans.

1 Matt Emulsion is een veelzijdige matte verf die geschikt is voor verschillende oppervlakken. Perfect voor ruimtes met veel verkeer (als in: keukens, badkamers, kinderkamers en gangen). Je kunt het op de meeste oppervlakken gebruiken, zoals op een houten lambrisering. 

2 Nog sterker is Intelligent Eggshell. De verf is gemaakt om vocht, vlekken en algemene slijtage te weerstaan. Het heeft een elegante laagglanzende afwerking en is een prachtig alternatief op waterbasis voor het schilderen van houtwerk en keuken- en badkamerwanden waar afwasbaarheid (zoals schoonmaken) gewenst is. 

3 Exterior Eggshell is zelfprimend en kan rechtstreeks op nieuw en onbewerkt hout worden aangebracht (dat betekent dat er geen primer of grondverf nodig is). De slimste keuze voor buitenkozijnen, sneldrogend en toch extreem duurzaam. Het is weersbestendig en remt de groei van schimmels en algen. De verf is geschikt om al je buitenhoutwerk en metaalwerk van een mooie kleur te voorzien. 

4 Sterk en volledig afwasbaar met een hoge glans, dat is Intelligent Gloss. Het is sneldrogend, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en ideaal voor toepassing op houtwerk, gegronde metalen en gipswanden voor een mooie, hoogglanzende afwerking. 

Kleuren op de foto

Ceiling and Trim: Wood Ash 229
Wall: Mono 218
Panelling: Juniper Ash 115

Je vindt Little Greene ook op de vt wonen&design beurs. Boek snel je kaarten!

Ook interessant?